Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunny-girl

ZAPOMNIAŁAM 1 tabletki !!

Polecane posty

Gość Sunny-girl

Witam mam taki problem od roku biorę Yasmin w ten weekend w sobote powinnam wziąć pierwszą tabl. nowego op. ale zapomniałam recepty w domu a jestem poza nim i moge dopiero zażyć zatb. w pon. Co mam zrobić mam wziąć od razu 3 (tą z soboty i niedzieli?) czy po prostu pon. potraktować jako 1 dzien i wszystko poprzesuwać?? I czy przez to nie będzie większego ryzyka zajścia w ciąże?!?! Proszę o poradę.

Gość samasobie
ryzyko masz i to duże. jak już będziesz mogła, to sprawdź co masz w ulotce, bo u mnie pominięcie więcej niż 1 wymaga kontaktu z lekarzem, ale ja biorę yaz. jak by nie było, wydłużasz przerwę o 2 dni, więc dodatkowe zabezpieczenie jest konieczne

Gość Sunny-girl
a mam wziąć 3 na raz czy przesunąć o te dwa dni i po prostu poniedziałkową potraktować jako 1 ??

Gość emamciaaaaaaa
nie wez jedna tabletke jako pierwsza , polecam dodatkowe zabezpieczenie w tym cyklu , bedziesz chroniona i tak ale lepiej dmuchac na zimne :)

Gość kjhkjkj
problem bylby mniejszy gdybyś zapomniała tabletki tak ze srodka opakowania.......... mysle, ze musisz stosowac dodatkowe zabezpieczenie do konca tego nowego opakowania.