Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaganek

Poznań - stomatologia estetyczna

Polecane posty

Gość kaganek

Cześć. Wie ktoś może, gdzie w Poznaniu można doprowadzić swoje zęby do stanu "piękny uśmiech"? co nalezy zrobić kiedy przednie zęby są nierówne? jak nazywa się taki zabieg? czy możliwe jest np spiłowanie zębów w jednej linii? czy wyrównuje się je w inny sposób ktoś się orientuje?

Gość kaganek
up up może ktoś się jednak wypowie?

Gość gość
Hej. Każdy ma swoje upodobania co do dentysty. Jeden woli jak lekarz dużo mówi i żartuje, inny jak z kolei nic nie mówi :) Trudno każdemu dogodzić. Mi pasuje obsługa w Chili Dent ( www.chillident.pl ). Zawsze jest sympatycznie, bezstresowo, choć za wizytami o dentysty nigdy nie przepadałam jak pewnie każdy. Dobre ceny, warunki – bardzo komfortowe.

Gość gość
Dużych doświadczeń z dentystami nie mam, bo chodzę dość rzadko, ale w tamtym miesiącu miałem dość skomplikowane rwanie chirurgiczne na pl Wolności w Chili Dent i nie narzekam. Szybko, bez większego bólu, w przyjaznej atmosferze. Pani doktor ma doświadczenie i to widać podczas samego zabiegu.

Gość Kazek1212
jeśli Poznań i stomatologia estetyczna to najlepszym miejscem do tego będzie Piękny Uśmiech przy ulicy Piekary 13. Nie wiem jak z prostowaniem ale na pewno możesz tam wybielić swoje zęby w bardzo bezpieczny sposób przy użyciu specjalnego żelu nałożonego na zęby a następnie naświetleniu ich specjalnymi lampami. Jest to metoda bardzo bezpieczna, która z żaden sposób nie niszczy szkliwa

Gość Kataszynka
Faktycznie, to bardzo dobry gabinet. Mało jest takich miejsc, do których można udać się bez obawy o swoje uzębienie. Ja od zawsze cenię sobie nieinwazyjne zabiegi, szczególnie te estetyczne. Najlepiej zadzwońcie pod numer telefonu 509 180 160 i dopytajcie o interesujące Was zabiegi lub terminy. Będziecie wiedzieli, na czym stoicie :)

Gość gość
NewDentClinic w Poznaniu. Genialni fachowcy, normalne stawki, dobre warunki, porządne gabinety. Zawsze mam wizytę na godzinę, bez opóźnień, jesteśmy zadowoleni. Tutaj od ponad roku chodzą wszyscy z mojej rodziny tj. najbliżsi. Gabinet przy Armii Krajowej. Najlepiej iść na przegląda i zobaczyć samemu - za przegląd się nie płaci.