Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliputek393

Matura 2009 WOS

Polecane posty

Gość liliputek393

Czego uczyliście się i jak myslicie z jakiego zakresu bedzie najwiecej pytań bo ja stawiam na organizacje miedzynarodowe i wszystkie nazwiska tych wszystkich premierów prezydentów itd a wy??

Gość dsdsadsdaaaaa
ja tego nie zdam na bank ;((

Gość choke
powtarzałam wszystko od początku, najwięcej polityki, ustrojów, prezydentury itp, jeszcze organizacje międzynarodowe przede mną. ogólnie nie nastawiam się na nic, bo i tak nie zdam 🖐️

Gość odpowiedzcie mi
to w ogole trzeba znac nazwiska premierow:P nie znam zadnego oprocz tuska i churchill :D ja moze na 30 sie zalapie:D

Gość odpowiedzcie mi
wos rozszerzony jest naprawde trudny i popieprzony za to podstawa prosta

Gość choke
podszywom dziękuję, nie każdy na kafe jest facetem i ma penisa między nogami 😴 ogólnie rozszerzenie jest banalne, jedynie jebany klucz i punktacja to śmiech na sali i dlatego przewiduję najgorsze - nie potrafię się w to wbić.

Gość ot taki tam
wos to za duży zakres materiału aby cokolwiek spekulować co może być, ja swego czasu zdałem się na wiadomości w tv i to co sam wiem i zdałem wos i zdałem nawet rozszerzony

Gość liliputek393
a ja mam mentlik w glowie nie wiem kompletnie czego sie mam uczyc, bo wiadomo ze vademecum nie wykuje calego.... a czego wy sie najwiecej uczyliście ma ktoś jakiś spis wszystkich najważniejszych polityków bo nigdzie nie moge znalesc a napewno to bedzie...

Gość liliputek393
to prosimy o jakąś rade na co mamy postawić największy nacisk czego się najwiecej nauczyc tak aby zdać:)??

Gość ynyżyner
Kurwa ten wos to może małpa zdać, która ma w domu telewizor. Musicie być konkretnie tępi, że się spinacie :classic_cool:

moim zdaniem! ale to tylko miom zdaniem!! najwazniejsza ustawa zasadnicza w RP czyli moi kochanii:) konstytucja z 97 roku konstytucja konstytucja jeszcze raz konstytucja!!

jesli cos niecos wiecie o prezydencie czy o sejmie senacie - kogo wybieraja, na ile, kiedy sie odwlouje takie ogolne podstawy to mysle ze bedzie okej:)

Gość jjjjjjjjjj
napewno ue i konstytucja, prezydenci, premierzy i nie wiem.... BOJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ikkunaprincessaa
ja wam mowie :D:D:D

Gość jjjjjjjjjj
DAMY RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość liliputek393
będzie dobrze podstawowa matura to tylko 30% myślę że to zdamy a potem bedziemy się cieszyć do woli wakacjami do pazdziernika;*)

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
damy nasze tempe lby zaczna pracowac :D na max obrotach :classic_cool:

teraz modny temat bardzo: UE nauczcie sie cos niecos jakie panstwa z nami przystaplily do ue jakie inne w jakim roku ... napewno tego sie nauczcie moze byc pytanie z tego zakresu ! oprocz tego warto przesledzic internet co sie wydazylo w ostatnim czasie na swiecie jakies wiadomosci w stylu: gazociag, bazy wojskowe i takie podobne:)

Gość liliputek393
haha jak zdam to bede sie puszczala na kazdej dyskotece :classic_cool: potem gr ubasy tlusciochy 🖐️

Gość jjjjjjjjjj
MATURY WYMYŚLANE SĄ AWSZE ROK WCZESNIEJ, WIEC WYDARZENIA Z ZESZLEGO ROKU BANK!

Gość liliputek393
dziękuję za pomoc ;) a do maturzystów damy radę bo jak to się mówi w kupie siła;))

Gość liliputek393
na bank to tyh wsadzasz ogorki w dupe:classic_cool: kupione przez twoja mame w potem mama sie dziwio czemu nie ma ogorkow :)

teraz zerknelam na net na pytania z matury podstawowej - i nie mysle sie nauczyc sie konstytucji a 5 murowana:) no i do tego unia europejska:)