Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie czekolade

polski rynek muzyczny to dno!!!

Polecane posty

Gość no to co zapodałaś to akurat
jest przykładem dna właśnie :o

Gość jedynie kazik trzyma poziom

sory ale w Polsce nie ma chyba lepszej wokalisti od Chylinskiej-takie moje zdanie. I przedewszystkim konkretnych piosenek

a ja uwazam ze najlepszy głos w pl ma edzia górniak. tylko to jej problem ze zrobiła z siebie to co widzimy. jakby nagrywała dalej takie piosenki jak dotyk, to byłaby dzis pewnie liderka polskiego rynku muzycznego a moze i nie tylko polskiego.

Gość mario ty cieciu
Doda na prezydenta :classic_cool:

Gość szaroltten
Nie zgadzam się. Polska również prezentuje zespoły, które mają coś do powiedzenia, a wiedzą o tym ludzie którzy się tym interesują ;]. Fakt, to co na codzień oglądamy w telewizji, może nie jest zbyt interesujące.. ale wystarczy trochę poszukać i posłuchać artystów, którzy są po prostu mniej popularni. Nie mówcie prosze, że choćby Muchy, czy Cool Kidsi są dnem, bo nie uwierzę. ;>

Gość 0ciekawska0
ja osobiście zgadzam się z założycielem tematu, ale nie do końca. Prawdą jest fakt że polski rynek jest do kitu, ale są w naszym kraju naprawdę wspaniali artysci. Tylko dlaczego nie są slawni? Bo obywatele tego kraju nie potrafią docenić prawdziwego talentu... wszystko jest takie komercyjne...nie licza się umiejetności, ale ciało... wokalisci budują kariere na skandalach, a Ci co naprawdę potrafią spiewać często siedzą w ukryciu...

Gość Polska muzyka dno
a Coma, a Kult, a KSU, a Kazik, a Dezerter, Lady pank, Perfect, Cool Kids Of Dead, Siekiera... to jest dno?? Akurat, Zabili Mi Żółwia, Leniwiec, Kombajn do zbierania kur po wioskach... a Behemoth? a IRA? dno? :(( Polska jest zajebista! Tylko to co ma najlepsze ukrywa:] i dobrze robi, nie byłoby fajnie, jakby jakieś różowe panienki chodziły po mieście z koszulkami np. Comy