lubie czekolade 0 Napisano Maj 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jVnBDg29PKY takie piosenki jak ta go ratuja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to co zapodałaś to akurat Napisano Maj 2, 2009 jest przykładem dna właśnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedynie kazik trzyma poziom Napisano Maj 2, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubie czekolade 0 Napisano Maj 2, 2009 sory ale w Polsce nie ma chyba lepszej wokalisti od Chylinskiej-takie moje zdanie. I przedewszystkim konkretnych piosenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Maj 4, 2009 a ja uwazam ze najlepszy głos w pl ma edzia górniak. tylko to jej problem ze zrobiła z siebie to co widzimy. jakby nagrywała dalej takie piosenki jak dotyk, to byłaby dzis pewnie liderka polskiego rynku muzycznego a moze i nie tylko polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integral 0 Napisano Maj 4, 2009 a ja lubie nosowską. kazika też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integral 0 Napisano Maj 4, 2009 nie, ale tobie pewnie tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mario ty cieciu Napisano Maj 5, 2009 Doda na prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaroltten Napisano Maj 17, 2009 Nie zgadzam się. Polska również prezentuje zespoły, które mają coś do powiedzenia, a wiedzą o tym ludzie którzy się tym interesują ;]. Fakt, to co na codzień oglądamy w telewizji, może nie jest zbyt interesujące.. ale wystarczy trochę poszukać i posłuchać artystów, którzy są po prostu mniej popularni. Nie mówcie prosze, że choćby Muchy, czy Cool Kidsi są dnem, bo nie uwierzę. ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ciekawska0 Napisano Maj 17, 2009 ja osobiście zgadzam się z założycielem tematu, ale nie do końca. Prawdą jest fakt że polski rynek jest do kitu, ale są w naszym kraju naprawdę wspaniali artysci. Tylko dlaczego nie są slawni? Bo obywatele tego kraju nie potrafią docenić prawdziwego talentu... wszystko jest takie komercyjne...nie licza się umiejetności, ale ciało... wokalisci budują kariere na skandalach, a Ci co naprawdę potrafią spiewać często siedzą w ukryciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Your Heart 0 Napisano Maj 21, 2009 a mi wydaje się, że nie jest z tym polskim rynkiem tak źle np. dlatego: http://w202.wrzuta.pl/audio/3LAPvS7NDJn/beside_logic_-_voices_from_the_past_radio_edit to są polscy wykonawcy...choć nie po polsku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polska muzyka dno Napisano Czerwiec 16, 2009 a Coma, a Kult, a KSU, a Kazik, a Dezerter, Lady pank, Perfect, Cool Kids Of Dead, Siekiera... to jest dno?? Akurat, Zabili Mi Żółwia, Leniwiec, Kombajn do zbierania kur po wioskach... a Behemoth? a IRA? dno? :(( Polska jest zajebista! Tylko to co ma najlepsze ukrywa:] i dobrze robi, nie byłoby fajnie, jakby jakieś różowe panienki chodziły po mieście z koszulkami np. Comy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 haha, racja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach