Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat lotosuu

Dalam nr facetowi a on mi napisal tak

Polecane posty

Gość Wg mnie facet zażartował może
niezbyt fortunnie, ale wyciąganie jakichkolwiek wniosków na podstawie jednego sms-a to wg mnie przesada :O Odpisałabym pewnie podobnie, jak ktoś tam wyżej zasugerował i poczekała na odpowiedź. A od takich 'specjalistów od seksualności' i 'ekspertów od męskich umysłów' jak edziorek, która cały portret psychologiczny na podstawie jednego sms-a nakreśliła to ja proszę, żeby los mnie strzegł :O

Gość Franek bez kimona
Jakby na to nie patrzyć gość dal ciała :) do dziewczyny, która sie podoba i z którą ewentualnie chcielibyśmy sie spotykać nie wysyla sie na początek takiego esa :)

Gość facet jest prostakiem
jak komus odpowiada taki typ to ok. Ja bym tez sie nie pakowala w taka znajomosc.

Gość fkfkk
Sms durny, a facet to dupek, tyle że ja bym odpisała coś co poszłoby mu w pięty, ew dało do zrozumienia że w twoich oczach wyszedł na dupka. Bo tak to facet nawet nie wie, czemu go olałaś.

hahaha nie powiedzialam ze jestem ekspertka meskiego umyslu ale ze sie na tym znam :P wiec czytaj uwaznie !! a specjalistka od seksualnosci a i owszem jestem :P moze juz u mnie bylas ? :P

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobrze zrobilas ze nie odpisalas, do mnie taki jednen napisal czy lubie chodzic w krotkich spódniczkach:o wg mnie na takie pytania za wczesnie...

w dodatku nie caly portret psychologiczny a maly portret !! czyzbys edukacje zakonczyla na poziomie przedszkola? na podstawie jednego smsa mozna poznac pobieznie charakter poprzez styl pisania a takze jego zamiary i w przypadku tej wiadomosci jaka otrzymala autorka mozna to wywnioskowac :)

daj mu jeszcze jedna szanse, jak powtórzy manewr to olej go osobiscie wnerwiłbym sie gdyby nieznajoma kobieta mi cos takiego powiedziała, bo to nie sa teksty na 1 smsa...

Zgadzam się z Frankiem: jeśli facetowi podoba się kobieta i liczy na głebszą relację - nie puszcza się takich tekstów. A poza tym fkfkk też dobrze radzi: odpisz w mocny sposób, daj do zrozumienia, że przegiął i skreślił swoje szanse w Twoich oczach. Szacunek do samej siebie to podstawa.

Gość kwiat lotosuu
podszywowi gratuluje odwagi i pomslowosci! Jesli chodzi o ten sms powiem wam tak, on mi wyslal to w pierwszym esie, rozmawialismy ze soba niecale 0.5 godz. i rozmawialo sie fajnie, tak kulturalnie. Moze i dobrze ze wyslal takiego bo juz wiem ze nie chce z nim zadnych kontaktow utrzymywac. Dokladnie ktos stwierdzil, inna jest roznica gdy wysle ci takie cos twoj chlopak czy maz a nie jakis cwok dopiero co poznany! Rownie dobrze mogl sie nie ukrywac i od razu w rozmowie dac znac co mysli o moim tylku ciekawe czemu tego nie zrobil! Ale na dobre wyszlo, z dala od takich prostakow trzeba sie trzymac

Gość --avalanche--
Pytanie tak trochę z innej beczki: edziorek1111 - a skąd czerpiesz swoją wiedzę? Czytasz jakieś książki z teh tematyki? Ja również interesuję się psychologią, zachowaniem kobiet i mężczyzn, uwodzeniem, związkami itd. Niestety jak na razie to tylko tak po amatorsku. Może masz ochotę porozmawiać na ten temat? Podrzucić jakieś tytuły książek, które czytałaś itd?;)

Gość --avalanche--
Chyba już Cię nie ma, a szkoda. Zajrzę tu później, mam nadzieję, że uda nam się sklikać;) Pozdrawiam

edziorek1111: >owszem podobasz mu sie ale ta aluzja o pupeczce swidczy ze >traktuje Cie jako potencjalny obiekt seksualny na 2 randce no tak , czekaj na tego faceta ktory podejdzie do ciebie poniewaz nie chce sie z toba przespać, nie interesuje go seks, właściwie to mu się nie podobasz ale pragnie poznać twoje wnętrze heheeh :D:D:D >JD facet ktoremu podoba sie dziewczyna w znacznym stopniu i >zalezy mu na niej nie tylko w lozku nie wspomni po pierwszym >spotkaniu o pupie od tego trzeba zaczac , a bedzie >komplementowal jej oczy , fryzure itd hmm czyli wg ciebie facet ktory powie: masz sliczne oczy (mysli : ale zerżnałbym cie w dupe) jest lepszy od faceta ktory powie: masz fajna pupcie (mysli : ale zerżnałbym cie w dupe) bo sie ukrywa ze swoimi zamiarami ? :D ciekawa teoria. >na temat ludzkiej psychiki to akurat wiem mnóstwo >wiem co faceci mysla w sumie tu chyba jest odpowiedz na moje pytanie powyżej. Wiesz ze w pierwszej chwili facet chce sie z toba przespac ale jeśli udaje i jego zboczona natura wyjdzie jak juz będzie twoim chłopakiem czy mężem to ok. hmmm >a od tematu seksualnosci czlowieka jetem specjalistka i wiem >rowniez ze mozna stworzyc nawet maly portret >psychologiczny na postawie jednego smsa skoro jesteś taka specjalistka to na pewno tez wiesz ile taki portret jest wart... bardzo niewiele. Na podstawie takich rzeczy snuje się PRZYPUSZCZENIA a nie wydaje osądy.

Gość mnie zraziło że w smsie
facet pisał "na chate" zamiast do domu i posługiwał się dośc mocno 'ziomalską' polszczyzną (chociaż bez błędów ort). Na 'dziewczynę o fajnej pupeczce' nic bym nie odpowiedziała, taki mężczyzna jest od razu spalony, wolę gdy podczas etapu zalotów ;) traktuje się mnie jak damę. Na fajne pupeczki i bardziej pikantne smsy jest czas po nieco dłuższym stażu :)

Gość kwiat lotosuuu
Chyba zrozumial bo przestal mnie juz "atakowac" he he, sam sie spalil na starcie

Gość kwiat lotosuu
Kurcze wyobrazcie sobie ze ten typ caly czas do mnie wydzwania, jednak sie nie odczepil;/ nie odbieram nie mam zamiaru, ale wydzwania o roznych porach nawet o 2 w nocy! Nie bede mu tez pisac sms-a zeby spadal bo szkoda mi kasy, no jak sie go tu pozbyc, czy nie zrozumial przeslania ze skoro nie odbieram to mnie nie interesuje"?