Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlena i ja

Kto chce pogadać o oczekiwaniu na ciążę

Polecane posty

sprzeczność uczuć nie myśl tak o tym wiem nie jest łatwo ale jakoś znajdz se zajęcie zeby nie myślec:) i bedzie dobrze ale moim osobistym zdaniem nie masz co sie martwic bo nie jestes w ciaży

emamciaaaaaa to trzymam kciuki aby sie udalo w tym cyklu:) ale wiecie sama mam cichutka nadzieje ze moze w tym cyklu bede w ciazy ale staram sie nie myslec o tym :) ale chłopakowi jeszcze nic nie muwie bo to on mnie namawia na dziecko moze akurat zrobie mu niespodzianke :)

Och, ja mam trochę więcej.. jakiś czas temu skończyłam 30-tkę :D Jak dla mnie to czuję, że to najlepszy czas na dziecko i mój mąż się ze mną zgadza. Jesteśmy urządzeni, mamy niezłe dochody i syna nastolatka - tylko brakuje nam stukotu małych stópek w domku :)

oj tam dla mnie nie ważny jest wiek Marlena i ja nie przejmuj sie jak nie teraz to w następnym cyklu sie uda :)

Gość emamciaaaaaa
my tez nie mamy problemu z utrzymaniem mamy swoj dom samochod maz ma dobra prace ja w tej chwili nie pracuje ale niebawem zaczynamy wspolny biznes :) tak wiec wiek nie ma tutaj nic do rzeczy :) urodzilam synka majac 20 lat , i jak bylam w ciazy zaczelismy sie dorabaiac dom kupilismy pol roku temu :)

emamciaaaaaa ja tez tak sądze a zreszto jak to nieraz bywa z naszymi rodzicami najpierw pogadaja a potem najukochańsze wnuczki są i zawsze pomogą

Gość emamciaaaaaa
ja bede zmykac ide z malym na spacerk :) zagladne wieczorkiem jak juz synek bedzie spal :)

Gość emamciaaaaaa
ma mama cieszyla sie od poczatku , tzn moze wolala by pozniej zostac babcia , ale nie martwila sie wiedziala ze mam gdzie mieszkac wtedy mielismy mieszkanie w polsce wiedziala ze nie bedzie musiala mnie utrzymywac ze mimo mlodego wieku jestem samodzielna napewno woala by bym skonczyla szkole ( bo nie sonczylam , wyjechalismy za granice ) no ale teraz jest bardzo dumna :)

Gość emamciaaaaaa
dobrauciekam pozdrawiam dziewczyny :)

Gość hejjjj

Cześć, jak tam oczekiwanie? Mi został mi jeszcze tydzień, a od 3 dni bolą mnie piersi i troszkę w dół brzucha . sprzeczne uczucia, izunia19881019, emamciaaaaaa - jak u Was sytuacja?

Gość bisc
hej ja tez czekam na okres!

Gość monikkkk
witam dziewczyny :0 aj z mezem juz 1.5 roku sie staramy i nic :( ostatnio wziełam sie w garsc i zaczełam robic wyniki!!! i chodzic co miesiac do ginka!!!!

Witam :D U mnie chyba nic z tego.. za 6 dni będę wiedzieć.. Mam tylko piersi obolałe, ale miewałam tak wcześniej, więc to nie objaw. bisc - a kiedy powinnaś mieć okres? monikkkk - Jakie robisz wyniki? Mi lekarz powiedział, że wszystko w porządku, a sugerował się głównie tym, ze mam już dziecko i uznał, że z drugim nie będzie problemu :) W sumie też dość długo się staramy. 2 lata temu zaczęliśmy starania, ale konkretnych prób było kilka, 5 czy 6. Ale już wiem jaki robiłam błąd.. :)

Marlena ja robiłam badania hormonalne wyliki oki tylko prolaktyna za wysoka maz robił badanie nasienia u niego oki i miałam pod koniec kwietnia robione HSG droznosc jajowodów i tez oki :) ale dzidzi jak nie było tak i nie ma :(

Cześć. Ja robiłam taki błąd, że staraliśmy się na córeczkę, więc 3, 4 dni przed owulką i plemniki najwyraźniej nie dożywały do jajeczkowania.. Teraz postanowiliśmy iść na całość i spróbujemy dzień przed , w dzień owulacji i dzień po. Już nie ważna jet dla mnie płeć byleby się w ogóle udało! Jestem 4 dni przed @ i nie czuje nic nadzwyczajnego :( monikadddd - no to musi Wam się w końcu udać i tego Ci życzę :)

Marlena i ja :) no widzisz moze i tak jest ze plemniczki sa za słabe jak nie robiliscie badania nasienia !! moze warto zrobic!!!