Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonookaaa

CZy miesiączka jest zasze 14 dni po owulacji??????

Polecane posty

Gość zielonookaaa

Witam drogie Panie. Pytanie tak jak w twmacie. Otóż owulacje miałam na pewno 18 kwietnia, czyli w sobotę dwa tydoenie temu, dziś jest więc mój 15 dzień po owulce, ale na okres nawet się nie zapowiada.Kochaliśmy się w moje dni płodne ( stosunek przerywany), czasem nawet po 3 razy w ciągu dnia :) :) ale ma pytanie, czy @ jest zawsze 14 dni po owulacji??? a jak się spóźnia to zależy od tego, że ta pierwsza faza cyklu przed owulacją się przesynęła i owulacja była później???? bo ja już się pogubiłam ;/;/;/ :/:/ a wiem na pewno, że owulację miałam 18 kwietnia, czyli 15 dni temu a i temperatura przed wstaniem z łóżka utrzymuje się od owulki cały czas na 37 stopni, czasem 37.1 proszę o odpowiedź

Gość zielonookaaa
nikt mi nie odpisze????

Gość tak zawsze jest 14 dni
od owulacji

a skad wiesz ze mialas akurat wtedy owulacje??

Gość nie zawszewe
zwykle między 13 a 15 dniem od owulacji ale może być równie dobrze 16-17, nie mówiąc o zaburzeniach drugiej fazy, czasem jest ona za dluga a czasem z akrótka

Gość zielonookaaa
wiem, bo mierze sobie temperaturę , obserwuję śluz i zawsze, ale to zawsze w dzień owulacji niesamowicie kują mnie jajniki, jakby ktoś mi igły wbijał czyli mam spokojnie czekać na @. Robiłam test we wtorek 1o dni po owulce, wynik negatywny :)

to pozostaje ci czekac. Test na 10 dni po owulce nie wykarze ci ciazy. Ja robilam w dzien okresu i nie pokazal a 2 dni potem juz tak.

Gość zielonookaaa
Po prostu czuję kiedy mi ten pęcherzyk pęka :) Dwa razy miałam moniktoring cyklu, także to dodatkowo potwierdziło, że ten ból jest związany z pękaniem pęcherzyka :) i zazwyczaj @ miałam równo 2 tygodnie po owulacji,a dziś 15 dzień i nawet się nie zapowiada na @