Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam przyjaciólki z ERYTROFOBIĄ...

Polecane posty

Gość fdsaet
nie wiem co to jest ..

to niech piszą tylko te co mają lub podejżewaja... jakoś damy razem rade dziewczyny

Gość a jest 12 dopiero
lęk przed czerwienieniem sie

to nie jest tylko zwykle czerwienienie sie.. to paniczna choroba, napad strachu ktory odbiera sens życia bo wiesz że co tylko powiesz zrobisz w rowarzystiwe za sekunde zalejesz sie farba... :( izolujemy sie od świata itp ja juz powoli trace siły czekam na wsparcie chorych jak ja... :( moze razem damy rade

Gość fdsaet
a lęk przed penisem to też masz ?

Gość czarna mambaaaaa
misiaczka mam to samo co ty i tez jestem rocznik 87:(

ooo kochana!!!!!!! myślalam ze nie znajde tu takiej :* a jednak :D!!!!! powiedz jak sobie zadzisz???

jedyne co mnie ratuje to... tapetowanie ryja :( ale i czasem przez tapete przebija średnio w ciagu dnia zalanie farba trafia mi sie raz na 10minut :(

jestem tym wykonczona jak tylko wstaje zakladam tapete... wstydze sie nawet meza :( czasami i przed nim sie zalewam nie wspomne juz o wyjściu np do biedronki i stanie w kolejce...

Gość czarna mambaaaaa
widzisz ja tez próbowalam nawet dośc mocno kryjacych podkladow ale i tak nic nie dają Powiem Ci ze troche pomogły mi studia jak masz tyle spraw do załatwienia to czaasem nawet nie masz czasu myslec o tym ze sie czerwienisz . Gorzej jest jak nie masz sie na czym skupic i ciągle myslisz tylko o tym,, eh,,,,,, ja i tak jeszcze sie z tego niewyleczylam czsem tylko jakos uda mi sie nie zaczerwienic Ale czesciej wygladam jak burak. :( A ty jak sobie radzisz?

ja wzasadzie sie pododałam... juz nie mam sił walczyc :( stosowałam nawet lek na ryj do obumierania komorek czaisz.. :( mowie moze przestana reagowac i juz nazywa sie ta maść auriderm xo i tez nie pomogło zalewam sie farba co chwila wszedzie, dziennie po 100razy izoluje sie z nikim nie gadam mam dosc :( jak tylko ktos na mnie spojzy powie cos to juz koniec moge zapasc sie pod ziemie teraz zostalo mi tylko pudrowanie wole wygladac jak clown niz byc czerwona...bo ludzie tego nie rozumia jak normalnie z toba gadaja a ty nagle bordo i zaczynaja sie głupie pytania a czemu ? a ty jestes czerwona itp :( a ja w tedy jesczze bardziej...

Gość czarna mambaaaaa
No dokładnie jak inni pytaja czemu jestes czerwona ja robie sie jeszcze bardziej purpurowa. Ja uzywałam SEnsibio AR z Biodermy ale powiem ci ze te wszystkie kremy to chyba pic na wodę bo nic nie pomagają A powiedz mi w jaki sposob udało Ci sie poznac męża? Bo ja jak rozmawiam wogole z facetami to w 99% przypadkow palę cegle;(

on znał mnie od dziecka... ale moze o tym popiszemy na pcozice a tu narazie tak ogólowo...jak z kimś rozmawiam i przychodzi mi fala.. zaraz zaczynam wygadywac jakies niestworzone rzeczy bo nie skupiam sie nad tym co dana osoba do mnie mowi tylko czuje ze sie zaraz zburacze i chce jak najszybciej urwac rozmoawe:( potem wychodze na dziwaczke..

Gość czarna mambaaaaa
eh....pomysl sobie ze tu Cie nikt nie widzi a teraz jestes blada jak sciana i cichoo szaaa.....:)

Gość czarna mambaaaaa
wiesz co ja niestety musze juz uciekac ale jakbys miala ochote pogadac to ja bardzo chętnie:) nati5555@wp.pl