Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja_Ona_180

Stepper

Polecane posty

Mam pytanie;) Chce sobie kupic stepper aby schudly mi lydki i uda. Czy to naprawde pomaga? Prosze o odpowiedz. I jaki jest lepszy zwykly czy skrętny??

Gość Aaabecanka
Ćwiczyłam jakiś rok temu, przez 1 miesiąc codziennie, na dość małym obciążeniu ( aby nie wypakować sobie mięsni na nogach) przez ok. godzinę dziennie ( zaczynałam od 1/2 godziny, wydłużałam o 5 minut i tak doszłam do godziny) i... szczerze... nie zauważyłam żadnych efektów, nawet ujędrnienia... tyle, że kondycja poprawiła mi się znacząco :D

Gość asterix z trzema dzikami
mi stepper akurat pomógł, wyrobiły mi się śliczne mięśnie, nie żadne tam pudziany, ujędrnienie i kondycja tez ok kurczę muszę wrócić do tego:P

Witam W udach mam 64 cm czyli dużo zawsze mialam takie uda dlatego zakupilam pierw steper skretny na allegro za jakies 120 zl ale trzeszczał bardzo mnie to denerwowało i niemogłam cwiczyć po przez ten dzwięk zakupiłam lepszy kettlera za 400 zł i jest ok no w sumie ćwicze codzienie po 40 minut całkiem przyjemnie się chodzi raz szybko raz wolno kiedy robie płytkie ruchy czuje napiecie przednich miesni ud fajne uczucie. Nie cwiczyłam ostatnio przez 3 dni ale nadrobiłam to treningiem 75 minut wcale niemeczy mnie ten steper, wieczorami przy otwartym balkonie i tv jakoś czas leci:)