Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja_Ona_180

Stepper

Polecane posty

Mam pytanie;) Chce sobie kupic stepper aby schudly mi lydki i uda. Czy to naprawde pomaga? Prosze o odpowiedz. I jaki jest lepszy zwykly czy skrętny??

Gość kropla w morzu potrzeb
pomaga :) rok temu uczac sie do matury ;) chodzilam sobie na stepperku. ok godziny dziennie chyba.. podjadalam wtedy niesamowicie, ciagle cos przeżuwałam :Di dzieki stepperkowi schudłam 6 kg, chociaż wagę miałam nawet ok. ale za to jaką miałam piękną pupę! ajj :) nie wiem, co działo się z łydkami, czy urosły czy nie, bo jakoś na to nie zwróciłam uwagi. ale brzuch, pupa i uda miodzio :) a stepper mam zwykly, z tesco. kosztowal mniej niz stowe.

Syska, ja z hellhound mam mini-stepper, jest naprawdę fajny, choć mówiąc szczerze brakuje mi systematyczności i nie umiem się zmusić do ćwiczeń :(

Ja też kiedyś rozważałam zakup steppera. Jestem osobą bardzo zajętą i nie mam czasu na aktywny tryb życia. Wtedy zaczęłam poszukiwania sprzętu na internecie. Na stronie hellhound.pl znazłam stepper idealny dla mnie, w atrakcyjnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim, nie tylko tym, którzy akurat potrzebują steppera... :)