Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serogenna wrazliwosc

Własnie zamówiłam sobie cztery płyty z poezja śpiewaną za 120 złotych..

Polecane posty

Kupilam sobie na allegro Bajora, Majeska, Stare Dobre Malzenstwo i Grechute. Nic rodzicom nie mowilam, bo mimo ze mam 25 lat to oni mi truja ze na glupoty wydaje pieniadze. A co ja mam zrobic, jak lubie slucham poezji spiewanej, a juz wszytsko co mam mi sie przesluchalo i chcialabym nowe piosenki posluchac.

Gość asdasdasdasdasd
kurwa ludzie kryzys mają nie mogą sobie kupić piwa a ty na takie głupoty wydajesz :O

Gość owieczka_boza
fajnie :) ale nieslucham wszystkiegp tego co wymienilas wole death metal lub harcore , techno takie klimaciki :D

kocham poezję śpiewaną :D polecam zespół: trzy dni później czerwony tulipan kapela ze wsi warszawa- ludowe piosenki śpiewają najbardziej uwielbiam jak mi grzegorz turnau śpiewa wiersz baczyńskiego albo ewa demarczyk- groszki i róże, niebo złote ci otworzę albo inne :)

Podajcie linki na youtube gdzie mozna cos fajnego posłuchac z seriipoezji spiewanej

Gość Monna Lizza
Ja tez lubie poezje śpiewana ale hiszpanska. Super jest :):)

Gość chwalisz sie czy zalisz 120 zl
to nieduzo kasy w dzisiejszych czasach przeciez, nic nadzwyczajnego, jedni za ta kase kupiliby sobie ciuch, inni ksiazki, jeszcze ktos inny pojechalby na wycieczke. Jak chcialas pogadac o tym co cie interesuje to moglas wprost zalozyc taki temat, a nie okreznymi drogami probujesz zagaic:D