Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kammmmiiiillllaaaaa

Krwawienie podczas brania tabletek

Polecane posty

Gość Kammmmiiiillllaaaaa

Witam mam do was pytanie a mianowicie takie że biorę tabletki antykoncepcyjne yaz od 1 dnia pierwszego okresu i od tego momentu mam niewielkie krwawienia. Dziś kochałam się ze swoim chłopakiem i miałam także krwawienie i to całkiem spore???? Co jest nie tak???? Czy możliwe jest że jestem w ciąży czy coś???? Pomóżcie mi proszę was!!!!

Gość emamciaaaa
powinnas udac sie do lekarza takie krwawienie oznacza zle dzialanie tabletek najprwdopodoniej masz za mala dawke hormonu stad krwawienie . musisz udac sie do lekarza bo mozliwe tez ze nie jestes odpowiednio zabezpieczona

Gość aneta 123
Jeśli to pierwszy cykl w którym bierzesz tabletki to nie ma się czym martwić. też tak miałam i jak poszłam z tym do ginekologa to mi wyjaśnił że tak jest podczas pierwszego cyklu . Gdybyś jednak krwawiła i w drugim cyklu to odwiedź jednak swojego ginekologa. Aha nie zapominaj że podczas pierwszego cyklu tabletki nie zabezpieczają przed ciążą w 100%, trzeba więc na wszelki wypadek używać prezerwatyw lub globulek plemnikobójczych.

Gość Kammmmiiiillllaaaaa
Właśnie to jest pierwszy miesiąc w którym używam tabletek antykoncepcyjnych i dopiero po tygodniu zaczęłam się kochać z chłopakiem bez zabezpieczenia. Zresztą w ulotce jest napisane że przez kilka miesięy mogą występować lekkie krwawienia śródmiesiączkowe.

Gość samasobie
przeczytaj ulotkę i spokojnie :) krwawić możesz przez pierwsze kilka miesięcy i to jest normalne. to jest Twoje pierwsze opakowanie i nie ma się czemu dziwić, więc nie nakręcaj sie

Gość gcfgdffffffffffffffff
normalne to jest całkiem przez pierwsze 3 miesiące moze wystąpić krwawienie międzyokresowe .......