Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbccvx

test???

Polecane posty

Gość dbccvx

Mam pytanko- czy test wykonany 8 dni po stosunku, o godz. 17 może wyjśc pozytywny??? Na opakowaniu jest napisane ze wykrywa, 6-dniową ciążę, ale wiem, ze chodzzi 6 dni od zaołodnienia.czyli w takim razie ile trwa zaplodnienie???

Gość to za wczesnie
caly proces trwa mniej wiecej 10-14 dni, wiec poczekaj do dnia spodziewanego okresu i wtedy zrob test

Gość dbccvx
Tylko, ze ja juz zrobilam ten test.Bylam ciekawa kiedy doszlo do zapłodnienia, czyli skoro wyszedl pozytywny to do zaplodnienia musialo dojsc pozniej niz 8 dni temu.dodam, ze dzien w którym robiłam test, był 1 dzien po spodziewanej @.

Gość dbccvx
up

Gość emamciaaaa
SKORO EST WYSZEDL POZYTYWNY to jestes w ciazy :) od zalodnienia do implantacji zarodka dochodzi na ok 7-10 dni po zalodnienie ( nie po stosunku ) i wyedy zaczyna byc produkowany hormon hcg wykrywany przez testy ciazowe , od stosunku do zaplodniena moze minac nawet 6 dni a moze nastapic ono tego samego dnia co stosunek , wszystko zalezy od tego kiedy jest owulacja , w twoim przypadku mysle ze do zaplodniena doszlo z wczesniejszego stosunku , Gratuluje :)

Gość dbccvx
proszę odpowiedzcie

Gość emamciaaaa
odpowiedzialam ci :) jestes w ciazy:)

Gość ved weg
Zrobiony o 17tej nie będzie miarodajny, najlepiej robić o 19tej :P

Gość dbccvx
emamcia dzieki za odpowiedz;-) ale jakbym miala owulacje w dniu stosunku to bylaby mozliwosc, ze do zapłodnienia doszlo wlasnie w tym dniu i czy wtedy test wyszedl by pozytywny???

Gość dbccvx
dzieki ved weg , wezme sobie Twoją rade do serca;-)

Gość emamciaaaa
tak jest mozliwe tylko ze owulacja wystepuje na 14 dni przed @ a ty piszesz ze stosunek byl 8 dni przed testem czyli 7 dni przed spodziewana @ tak ? owulacja moze sie przesunac ...

Gość emamciaaaa
ale jesli masz bardzo regularne cykle to malo prawdopodobne aby tak sporo sie przesunela chodz mozliwe ... kreska na tescie byla mocna czy blada ?

Gość dbccvx
cykle mam w miare regularne ( tak co 30-32 dni), mysle ze owulacja sie nie przesunela, bo mialam wtedy bialy sluz. kreska była w miarę widoczna, nie taka jak ta kontrolna, ale widoczna gołym okiem i pokazała się od razu.

Gość mario to
gratuluję jesteś w ciąży :D:D:D

Gość emamciaaaa
jestes w ciazy i nie ma zaczenia kiedy w nia zaszlas tygodnie ciazy i tak liczy sie od ostatniej miesiaczki a pozniej na usg i tak wszystko penie sie zmieni :) Gratuluje