Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micha158798

Kupię suknie. Ogłoszenie

Polecane posty

Gość micha158798

Przeglądam od 3 miesięcy ogłoszenia i nic nie mogę na siebie znaleść więc może ja się ogłoszę. Kupię suknie ślubną na wymiary: biust 92 cm, pod biustem: 77 cm, talia: 72 cm, biodra: 89 cm wzrost 160 cm. Chcę suknię prostą, lekką. Cena do max. 1000 zł ( oczywiecie to zalezy od sukni). Jeśli jest tu ktoś kto ma zbliżone wymiary do moich i chce sprzedać ładną sukienkę to niech pisze tu lub na gg 12379052 nawet jak niedostępny Czekam

Gość micha158798
up :)

Gość angi sepeda
moja znajoma ma na sprzedaz wystawila na allegro suknia przepiekna welon tez postaram sie znalezc tego linka ;)

Gość micha158798
wredniak a biust? ja noszę 70E staniki więc problem byłby. poza tym wydaje mi sie że skracanie takiej sukienki o 15 cm całkowicie by ją rozkształtowało. Czy mi się wydaje?

Gość .g.
napisalam na gg, mam nadzieje, ze odbierzesz wiadomosc. wyslalam link na moja suknie, co do ceny to sie dogadamy ;-) jezeli suknia Ci sie spodoba i wymiarowo sie zgodzi

Gość micha158798
siniorita bardzo ładnie wyglądałaś ale ja nie jestem w ciąży, aż takie mam duże wymiary?

Gość okularnica....
Nie widzę nic nienormalnego w Twoich rozmiarach. Sama mam podobne, no może jestem z 10 cm wyższa, ale to chyba i tak nie dużo.

nie sądzę ze masz duze rozmiary - do tej sukienki nie ważne ile masz w pasie bo jest ona z wysokim stanem :) ważne jest to na czym suknia się opiera czyli biust ;)

Gość Czarny nick mam
siniorita okropna jest ta sukienka:O moja babcia chyba miala podobna:O

Gość Czarny nick mam
micha158798 prawdziwa z Ciebie dyplomatka:P Seniorita okropnie wyglądałaś:O Brzydka sukienka i Ty jak kopciuch:O Nie byłaś u fryzjera?:( Ale czesałaś się w tym dniu w ogóle?:P

Gość ehehhee
tez mi sie wydaje ze u fryzjera nie byla w ogole :/

Gość o masakra
nie czesałas się Seniorita:O

Gość corpsbride
Witam. Ja mam do sprzedania suknie ślubną model atelier diagonal 820 http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/atelier-diagonal-820.html kolor perła z białą wstążką. Zdjęcia mogę przesłać na maila jeśli jesteś zainteresowana. Moje gg 2383971. Dodam, że ja mam wzrost 160 cm i w biuście mam tyle samo co Ty. Pozdrawiam

czarny nick mam i się tego nie wstydzę... nie fryzjer jest najważniejszy w tym dniu... to nie był bal na 100 par a wiatr wiał hehe lepiej wyglądać jak beza napuszona w tym dniu tak? ehh pustaki

Gość pokaż real foto
Wredniak kiedy przestaniesz wciskac wszystkim ta swoja szmate z firanki? Nudna jestes dziewczyno :o

pokaż real foto - masz jakiś problem? :P dla przypomnienia temat topiku brzmi \" kupie suknie\" a ja mam do sprzedania, wiec jaki masz problem>?sio sio do lekcji dzieciaczki

Gość konkordatowy i wesele
http://juliarosa.pl/ model 937 na modelce jest kolor toffi, ja mam śnieżnobiałą. wzrost 162 cm, biust 70D, ale były robione zaszewki, bo się odchudzałam i cycki mi zmalały i w razie czego można odpruć i poszerzyć w biuście. w sumie wymiary mamy dość podobne, tylko w biodrach jestem szersza, ale tu i tak już jest rozkloszowana i oparta na halce. biust 91 cm pod biustem 78 cm talia 73 cm biodra: 100 cm niestety, koronka na dole jest rozpruta i musiałabym zapytać krawcowej w salonie jak to zatuszować lub ewentualnie zamówić koronkę na dół do wymiany na nową. cena do uzgodnienia. na pewno nie zedrę. jeśli ci się spodobała, to zdjęcia mojej wyślę na e-mail.

Gość pokaż real foto
Jestem starsza od ciebie wredniak wiec sie miarkuj. A problem mam taki ze ile razy nie wejde na kafe, to czytam o tej twojej "sukni". Moze po prostu mam pecha, nie wiem. Poza tym nie wiem jak można proponowac komus o wzroscie 1,60 suknie na 1,75. Nie wiem jak sobie wyobrazasz jej wyglad po skroceniu :o

Gość ile starsza tyle głupsza

ale to chyba nie mój problem nie? cóż nic Ci na to nie poradze, chyba, że jedna rade, poprostu tu nie wchodź! oo. i po problemie. :) konkordatowy i wesele - sliczna ta twoja suknie, nie znalam wczesniej tej stronki:)

Gość pokaż real foto
Mozesz podac szczególy obliczen? Ciekawa jestem bardzo.

Gość konkordatowy i wesele
dziękuję:)