Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko20

Njlepsze kosmetyki!!!!!!!

Polecane posty

Gość ciasteczko20

najlepsze kosmetyki!!!!!!!Polecajcie. Co lubicie najbardziej.

Gość duddddududududnnnnn
krem dermosan pianka do mycia twarzy oriflame tonik clean&clear przeciw wągrom balsam do ust carmex ocet jabłkowy na włosy maska na włosy placenta

ziemia wulkaniczna z paczulą logona krem (fluid) nawijzajacy aloes lavera olej kokosowy KTC - cudowny! rewelacyjny! wszechstronny annemarie borlind - maskara czarna - rewelacja zel do mycia twarzy eco cosmetics cera mieszana/tlusta

Gość Badz Blizej Natury
- olej arganowy (Alep Nature) - czarne mydlo (Alep Nature) - mydla Aleppo (Alep Nature) Wysoka jakosc i estetyka tych kosmetykow moze Was zauroczyc. Polecam, te wyjatkowe kosmetyki wszystkim kobietom. Efekty rewelacyjne !!! link do sklepu :-) www.beautynature.pl Same sprawdźcie :-)

Gość szminka1991
clinique 3 steps zestaw do cery tlustej, balsam carmex do ust, lakiery inglot, balsam neutrogeny

Ja używałam kiedyś Clean&Clear i mi nawet to zaszkodziło, bo produkt ma alkohol, który przesusza skórę. W rezultacie wyszły mi pryszcze.

Ja uwielbiam kosmetyki z Morza Martwego Jericho ;-D Szczególnie w kwestii antycellulitowych dobrze się sprawują, jako prewencja! :) Mineralne szampony też są ciekawe. Korzystam też regularnie z serii kremów na dzień i na noc. :) Mało znana ale dla mnie najlepsza firma. :-D

Gość Karmelito
A zamawiałaś je z www.morzeurody.pl ? Bo ja u nich zamawiam Joppa, ale zawsze chciałam zamówić Jericho tylko nie wiedziałam czy są dobre. :)

Gość maloapoaa
do ust- carmex zel do ciała- biały jeleń -do wlosów-liss ultimate loreal- cos na ksztalt olejku :)-bardzo fajne- polecam -tusz- max fator lash fals -kremy- lirene- dla mnie wszystkie dobre, a na opaln twarz- soleo touch - balsamy do ciala- wszystko jedno:)byleby natluszczaly

Gość Rolet
Elicina Krem ze Ślimaka AndesValle Krem z Papai AndesValle Jak dla mnie to są REWELACJE! Dzięki nim ma wreszcie gładką twarz bez wyprysków. A poza tym woda i delikatny żel do mycia.

Tak dokładnie www.morzeurody.pl . Jericho możesz brać w ciemno, miałam prawie wszystko, jeśli ja czegoś nie miałam to znajome na pewno. Nie było kosmetyku nie wartego swojej ceny. Świetne są. :) Na pewno nie pożałujesz wydanej kasy. :)