Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdcfvg

Tak sobie czytam te różne fora internetowe i komentarze pod artykułami....

Polecane posty

Gość asdcfvg

...i jedna rzecz mnie irytuje... Przykładowo - artykuł z jakiegoś głupiego pudla o Katie Holmes i Tomie Cruise... No cóż, ich małżeństwo ich sprawa. A pod tym artykułem - biedna Katie, Katie uciekaj... Albo artykuł z innego portalu o Beyonce Knowles i o jej butach z najnowszej kolekcji YSL (taka kratka, nie wiem czy kojarzycie) i ktoś napisał - Beyonce jak zawsze gruba, niezgrabna... itp a pod spodem koment - żal mi takich ludzi jak ty, zazdrosnych itp. Takie wszystkowiedzące osoby, którym wszystkich żal... No żesz kurde, czy ja nie mam prawa do własnej opinii? Czy moja opinia jest gorszą niż inne? Byleby nie ranić innych. Nie można być takim kategorycznym. Ludzie, ogarnijcie się! Każdy jest inny i ma inne uczucia/odczucia, i trzeba się szanować, a nie pisać sobie, że jest mi was żal, tylko dlatego, że się z waszą opinią nie zgadzam. Kropka.

Mnie tez to wkurza - jezeli powiem, ze ktos jest brzydki, to niby odrazu jestem zazdrosna :o To juz dla mnie nikt brzydki byc nie moze? :o

Gość klara1234
phihihi

Gość yjyju
najlepsze jest to, że pod zdjęciami pięknych kobiet zawsze jest dużo negatywnych komentarzy a potem te same osoby pod zdjęciem jakiegoś paszczaka na naszej klasie piszą - kasiu przepięknie wyglądasz, promieniejesz! a tam twarz jak z horroru

Gość asdcfvg
No właśnie! Każdy ma prawo do własnej opinii! I nikomu nie musi być mnie żal z jakiegokolwiek powodu, bo świetnie sobie radzę, nawet mając bardzo niepopularne opinie na różne tematy.

Gość drysderakite
nie masz własnego zycia? biedna jestes napisz to pogadamy ale nie o gwiazdeczkach

Gość asdcfvg
Zazdrość zazdrością, ale mi o troszkę coś innego chodziło. Wypowiadam się na jakiś temat, po czym ktoś, kto ma odmienne zdanie mówi mi - żal mi takich ludzi jak to. No tak mnie to wkurza, że mam ochotę w pysk przyjebać. Każda opinia jest tak samo wartościowa i nie można jej umiejszać tylko ze względu na różnicę w poglądach.

Gość asdcfvg
umniejszać* drysderakite (xantypazvagina@gmail.com) nie masz własnego zycia? biedna jestes napisz to pogadamy ale nie o gwiazdeczkach No właśnie, uważam, że to jest po prostu buractwo, takie teksty. Na pohybel ci!!!

Gość yjyju
a w ogóle najlepsze są takie osoby jak drysderakite. uduchowona osoba z bogatym życiem bagle znalazła chwilę czasu, żeby się zniżyć wejść na kafe i łaskawie rzucić komuś komentarz. drysderakite kumpli szukasz ? maila dałaś i liczysz na to, że ktoś do ciebie coś napisze?

Gość yjyju
asdcfvg wiem o co ci chodzi, napisałam tamto bo mi się od razu skojarzyło. pamiętam jak kilka lat temu były wybory jakiejś lokalnej miss. do finału doszła dziewczyna, która miała tylko dwa palce u jednej dłoni. koleżanka powiedziała, że jej zdaniem ona nie powinna zostać miss, bo ma defekt a to są wybory miss piękności, ideału urody. jak ona została zjechana! że jest zazdrosna, że to nie jest wina tej dziewczyny, że nie ma palców, że na pewno jest sympatyczna. ogólnie zrobiono z niej potwora a ona na swoją obronę miała tylko to, że to też nie jest jej wina, że nie ma 180 cm wzrostu 90-60-90 i idealnej figury, dlatego nie pcha się do wyborów miss. to też może nie związane z tematem ale mi się właśnie przypomniało. asdcfvg teraz jest w dobrym tonie wypowiadać się o kimś w superlatywach i ganić kogoś kto wytyka komuś braki lub wady. to coś w stylu cudownych szat dla króla, jeśli wiesz o co mi chodzi

Gość asdcfvg
No wiem, wiem. Ta cała pieprzona "poprawność polityczna" przybiera tak absurdalne kształty momentami, że naprawdę już nie wiem, co się z tym światem dzieje. Chory ten świat.

Gość asdcfvg