Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internauta_pomorskie

dziewczyny z ogloszen typu poznam...

Polecane posty

pytanie, do dziewczyny ktore zameszczaja ogloszenia na trojmiasto.pl i gumtree.pl, typu poznam takiego i takiego chlopaka. moze ktos z was spotkal sie z taka dziewczyna, czy to zwykle prostytutki robiace to za kase zapewne mniejsza) czy normalne dziewczyny szukajace rozrywki z wybranym przez siebie chlopakiem? poprostu znalazem kilka ciekawych ogloszen, napisanych inteligetnie, (ale nie takie ze odrazu widzisz ze to \"reklama\") i zastanawialem sie nad spotkaniem z taka dziewczyna. moze to nowy front do zaliczana, czekam na opinie

Mam też pytanie na temat otylych panów po 50tce z bujnym owłosieniem. Bowiem, za niewielką opłatą mógłbym oddać swój odbyt w ręce (a właściwie co innego ;) ) takiego pana, a byłym w stanie zaoferować naprawdę dużo :classic_cool: Chętnych proszę w tym temacie 🖐️

onanistom dziekujemy, wbij sobie na jakis chat lepiej na cyberek. nie spamuj tu to moze dowiesz sie czegos ciekawego i znajdziesz dymanie za free. sweet 15 tez zamieszczaja takie ogloszenia. daj sie wypowiedziec innym podszywie

Gadam sam do siebie :o Nie zwarajcie na mnie uwagi, jestem tylko niegroźnym idiotą 🖐️

Gość 0/10........
dobre, desperat ekscytujacy sie ogloszneiami dziwek w necie okazuje wyzszosc i pogarde :D