Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamika o34

dziewczyny doradzcie balsam dla 2latka na bardzo suchą skóre???

Polecane posty

Gość mamika o34

mała ma bardzo suchą skórę jaki balsam do smarowania jest dobry nie chce oliwek ani nic do kapieli konkretnie chodzi mi o coś po kapieli do smarowania

Gość nie mozesz po prostu
krem bambino

na sucha skore najlepsze sa balsamy ba bazie emolientow niestetz kosztuja wiecej niz ywzkle ale polecam stosuje u swojego smzkan np. Atopin albo Emoluim Balsam

Również polecam EMOLIUM.Tańszy od OILATUM,a u nas lepiej sie sprawdził.

Gość mamika o34
ok własnie ten emolium krem miałam jest super ale na całe ciało po kąpieli to troszke drogo myslałam raczej o czyms polskim jak ziajka zawsze to tańsze w aptece napewno mi cos doradza tylko ja bym chciała cos wypróbowanego ale to nic najwyzej kupie ten emolium krem bo wiem że jest naprawde dobry

Gość dgdfgd
Ja polecam Oillan firmy Oceanic. Można kąpać dziecko w wodzie z dodatkiem emulsji lub używać balsamu, jest też mydło natłuszczające (ale tego nie próbowałam).

Gość dgdfgd
Mamika, no to Oillan jest właśnie polskim produktem i cena wynosi ok.15 złotych czyli tyle ile marketowych, śmierdzących badziewi. Oillan jest do kupienia w aptekach.

Gość moze to...
Spróbuj Johnsons sooothing naturals suuuper u nas sie extra sprawdza

Ja proponuję maść robioną z wit A i cholesteroli. Taką maść może Ci przepisać nawet zwykły pediatra nie musi być dermatolog, a przyznam uczciwie że działa cuda i kosztuje 5 zł

Witam Ja polecam balsam Jonson(z dodatkiem oliwki) szybko sie wchłania, nie jest tlusty, albo Nivea, moje dziei też maja po kapieli sucha skore i oba balsamy sie sprawdzaja Pozdrawiam

Produkty Johnsona niestety czesto uczulają. Ja Oilatum soft do kąpieli dodac odrobine emulsji, a potem posmarowac skóre kremem. Emolium nie próbowałam ale słyszałam ze tez dobre.