Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyaciółka23

o tak!

Polecane posty

Gość przyaciółka23

ślub 4 sierpnia 2012 roku. wspolnie z moim chlopakeim wybralismy tę datę. jesteśmy juz 3 lata i się kochamy. chcemy juz mając 21 lat się p[obnrać. co wy na to?

Gość przyaciółka23
helooooooo

Gość przyaciółka23
no ale co na to;p;p

no ale co na to;p;p - chodzi Ci o date ? to Wasza sprawa,data jak data,anie lepsza ani gorsza :D

Gość zddsfdf
Pytasz nas obcych ludzi o zgode czy co?

Bardzo podoba mi sie ta data. No i na razie można troche wyluzować - nie ma sie jeszcze gdzie spieszyć. Powodzenia!

"co na to tato" a tato jak na lato ;) najpierw to niech chłopak Ci się OŚWIADCZY, wteyd zobaczymy, czy wtedy też będzie taki odważny, jak przy ustalaniu daty :) Bo pewnie narazie jest tka, że to TY mu zaproponowałaś jakąś-tam datę Waszego ślubu_w_przyszłości a on przytaknął żeby nie było afery (tzn. znając życie i facetów w takim wieku). Więc narazie , droga koleżanko, poczekaj niech facet się zastanowi i przyjdzie z pierścionkeim i poważnymi zamiarami, wtedy możecie się głowić nad datą. Nie piszę tego złośliwie, po prostu marzyć sobie mozna, ale "czyny, nie słowa" są ważne. Pozdrawiam i powodzenia życze :)

Gość znowu...
przeżywacie głupią prowokacje :(

Gość do miłości wiek nic nie ma
Jak sie kochacie - czemu nie? Pozdrawiam!

Gość weselnica
przyaciółka23 ja uważam ze do dobry pomysł:) za 3 lata już bedziecie chjodzić ze soba 6lat:) wow... dobrze ze jesteście mądzrzy i nie chcecie już:)też biore ślub w 2012roku.... :) i też w sierpniu. Ja w czasie wesela bede miała 23 lata.. a moj chlopak 25. ustaliliscie ile gości???

Przyjaciółko23 - jak założysz za rok topic SIERPIEŃ 2012 - KTO ZE MNĄ? to wiele osób dołączy. Ja też myśle nad tą datą;-) Będę śledzić Twoje dalsze losy - pisz o nich. Pozdrawiam!

Gość weselnica
Czy ktoś tu zagląda?