Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wystraszona16

STRASZNIE SIE BOJE! POMOCY

Polecane posty

Kochalam sie z moim chlopakiem kilka razy w ciagu ostatniego miesiaca bez zabezpieczenia, ale zawsze przed końcem wyciągał, okres powinnam dostać przed wczoraj ( piątek ) dziś niedziela i nic.... Dodam że w czwartek strasznie bolał mnie brzuch, piersi i plecy, wyszly mi dwa pryszcze, a w piatek nagle bol znikł i do tej pory nie ma, proszę doradzcie, jestem w ciazy?

Gość fasolka...
nie musisz być...różne rzeczy wpływają na @,wiec sie nie martw i poczekaj....jeszcze kilka dniii

Gość nie_mam_go86
poczekaj pare dni , mozliwe ze okres sie spozni spowodowane choroba przebyta rypa ,stresem itd wiele czynikow moze wplynac na opoznienie sie @ odczekaj tydz jesli sie nie pojawi kup test badz jak chcesz teraz zrob jesli wyjdzie negatywny, a okresu brak to idz do lekarza bedzie dobrze:)

dzieki wielkie! a jakie waszym zdaniem jest prawdopodobienstwo, dlaczego mnie ten bruzch nie boli, zawsze bolal przed okresem?

Gość kruleffna
prawdopodobienstwo jest duze. zreszta po co ja to pisze wiadomo,ze to prowokacja.nie ma takich glupich ludzi

Gość blllleeeeeeeeeeeee
16, no to jak dobrze pójdzie to w wieku 32 lat będziesz babcią, 48 prababcią, 64 praprababcią, a w wieku 80 lat pra-pra-prababcią, czyli będziesz miała wkoło siebie 5 pokoleń swoich potomków. CZADOWO!!!!

Gość
Wyszły mi dwa pryszcze...Czy jestem w ciąży??? Po cholerę brałaś się za coś o czym nie masz zielonego pojęcia???

Gość fasolka...
co wy wszystki mozliwa ciąża w wszystkie już nie są z tamtymi chłopakami;-)jak sie denerwujesz to zrob jutro test...i bedziesz wiedziała na pewno...mi sie wydaje że raczej nie bedziesz w ciązy...chyba ze nie zdążył...

Gość nie_mam_go86
wiesz mi 2 miesiace temu tez sie spoznil okres wszystko na to wskazywalo bole brzucha itd... tylko zawsze dodatkowo mialam nabrzmiale piersi a 2 miesiace temu ich nie mialam nabrzmialych ...tez sie martwilam ale okres mi sie spoznil bo mialam duzo stresu i chorobe przebyta .... okres sie po tyg pojawil wiesz kazdy organizm jest inny ,mozliwe ze hormony .nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze zobaczysz a jak chcesz juz teraz miec pewnosc idz na badanie krwi badz kup test i bedziesz pewna :) aaaapropo:D teraz znowu mam regularny okres , a piersi nabrzmiale przed nim to juz historia :D + bedzie dobrze :)

Gość nie_mam_go86
:D:D mozesz zrobic po terminie spodziewanej miesiaczki np liczmy dzis jest 3 dzien a mmiesiaczki nie ma robisz test powinnien wyjsc wiarygodny :D jezeli nadal nie bedzie @ i nie bedziesz pewna powtarzasz po tyg :D:D albo badanie krwi wykryje zaraz :D dzieci kochane nie wspolzyjcie jak nie wiecie podstawowych informacji i ZABEZPIECZAJCIE SIE :) a bedzie dobrze :D

Gość nie_mam_go86
bedzie dobrze i nie stresuj sie i nie wkrecaj sobie ciazy bo to najgorsze :D papa :D kup test zrob i bedziesz wiedziala >