Klaudia120 0 Napisano Maj 3, 2009 Cześć dziewczyny! Od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne Novynette. Niestety przytyłam blisko 7 kilogramów, a mój biust urósł o ponad rozmiar... Nie potrafię sobie z tym poradzić i chcę odstawić tabletki. Czy któraś z Was je odstawiała? Jak się czułyście? Albo może schudłyście mimo brania hormonów? Pomóżcie, bo zbliża się lato a ja nie mogę na siebie patrzeć... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia120 0 Napisano Maj 3, 2009 Powiedzcie jeszcze na jaką metodę antykoncepcji zdecydowałyście się po odstawieniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Maj 4, 2009 niemusisz odstawiac,zmien na inne.Nawet po odstawieniu tabsow odrazu nieschudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kola83 Napisano Maj 4, 2009 U mnie było identycznie, z tym że biust nawet niechciane 2 rozmiary w górę... wykupilam karnet na fitness i zapieprzam 3-5 razy w tygodniu, chudne ok 0.5-1 kg miesiecznie MIMO tabletek, a stracilam juz nadzieje, ze z nimi moge schudnac, zadne diety nic nie daly, wiec juz wole pochodzic na ten fitness i nie martwic sie o ciaze. cos za cos. tyje po kazdych tabletkach. a fitness nie tylko urodzie posluzy, ale tez dla zdrowia cos sie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach