Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutniastaaaa211

Smutne samotne piszcie

Polecane posty

Gość Smutniastaaaa211

Sa majowki a ja siedze sama , wszyscy kogos maja a ja nawet nie mam szans teraz kogos poznac bo wszytskie kumpele maja chlopakow nie mam z kim jechac na impreze nawet......dobija to wszystko maj cieplo wiosna a nie ma do kogo sie przytulic ani nie ma kto przyjechac

Gość ja też jestem smutna
rozstałam się z facetem po 10 miesiącach bycia razem, kocham go nadal, ale on traktował mnie jak dupę tylko do seksu, więc zerwałam z nim bo to nie był dobry związek, mimo, że był draniem to tęsknie za nim, a on mieszka niedaleko i perfidnie podrywa inne laski by je wykorzystać:/ żal mi ich i tego, że sama jestem taka głupia i dałam się na to zbajerować, a teraz jeszcze cierpie:/ dookoła sami zakochani a ja w dołku:(

Gość Smutniastaaaa211
smutna b Cio wspolczuje chcesz pogadac ???

Gość jolcia 9
ja tez jestem samotna a to wszystko przez facetow

Gość poiuio
rozumiem cie smutniastaaaa211, ja tez sama podczas gdy wszyscy znajomi "sparowani".Glupio mi czasem jak wychodzimy razem i tylko ja sama.Jakos sie nie zapowiada ze bedzie lepiej.Kazda impreaza samotna.Metek, studniówka, pólmetek na studiach, metek kazde wesele.Smutno mi z tego powodu.I tak brakuje przytulenia.

Gość Smutniastaaaa211
jolcia a ile masz wiosen??..ehh do kitu to wszytsko....glupio mi gdziekolwiek wyjsc zanim wyjechalam za granice to mialam tam jakiegos "chlopaka" mlodszy 2 lata;/ (sie wytnie) ale byl lecz po wyjezdzie nie mielismy kontkatu mowil ze sie zobaczymy jak wroce dupek a teraz nie pisze nic:) ehh tak brak mi bycia z kims :((((((((((((((

Gość Smutniastaaaa211
poiuio dokladnie mam tak samo ehhh szkoda gadac tak bardzo sie pragnie czegos co inni maja na wyciagniecie reki i ten fakt ze kumpela siedzac z chlopakiem moze go pocalowac a czlowiek nie ma do KOGO!!!!:(

Gość poiuio
i jeszcze czasem ktoras palnie, niby tak o "znajdz sobie kogos". ze to niby tak latwo.

Gość Smutniastaaaa211
znalezsc wcale nie jest latwo;/ nie ma gdzie ani okazji i strach zeby nie trafic na jakiegos czuba takiego jak np pisa w tym topiku "do czego byscie sie nigdy nie przyznaly" same jakies biseksualne zlamasy pisza fujjjjjjjjjj zeby moj chlopak traktowal mnie jako szmate albo walil w dupe kumpla bomba masakra ....ect

Gość poiuio
nie wiem jak ty, ale ja o tym glosno nie mowie,nie wiem czemu ale uwazam ze inni by mnie nie zrozumieli.Ogolnie jest chyba przyjete ze kobieta powinna byc szczesliwa sama ze sobaa,a facet to jakby dodatek;ze niby facet nie powinien decydowac o naszym szczesciu, Ale co ja poradze ze mi tego brakuje,pocałunku, przytulenia, trzymania za rece.

Gość Smutniastaaaa211
poiuio a ktorej samotnej dziewczynie nie brakuje??:(

łączę się z Wami w uczuciu smutku... nie mam faceta, ale rok temu jeszcze miałam, nie umiem się odkochać, zwłaszcza, że obecnie oboje jesteśmy wolni, przyjaźnimy się, widujemy często i wciąż mam nadzieję, że jednak wróci... :(

Gość co to jest ten
metek?? Jakas impreza?? A tak poza tym to sie zachowujecie jakbyscie juz swiata nie widzialy poza poszukiwanym chłopem. Co wy, nie mozecie same żyć, bez faceta??

Gość Smutniastaaaa211
nie to ze nie widzimy ale czuje sie ta cholerna pustkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość poiuio
metek-impreza na zakonczenie studiow;cos jak studencka studniowka;) i wlasnie o takich ludziach pisalam: "A tak poza tym to sie zachowujecie jakbyscie juz swiata nie widzialy poza poszukiwanym chłopem. Co wy, nie mozecie same żyć, bez faceta??" nie no, jasne ze mozemy,jak na razie to musimy tak zyc,ale brakuje mi bliskiej osoby, czy to tak trudno zrozumiec?

Gość Smutniastaaaa211
poiuio dokladnie niektorym ciezko zrozumiec jak np maja kogos ja mialam 3 chlopakow ale to zwiazkiem nazwac nie mozna wiec jest smutno:(( a ta pora roku kiedy widzi sie ze pary sobie spaceruja czy wyjezdzaja razem a sie siedzi jak ta ostatnia oferma i nie wie sie jak mozna kogos poznac i GDZIE?? no gdzie?? przeciez do domu nikt nie zapuka

Gość bez_sciemy
też smutna: spokojnie, ci inni zakochani są na tym etapie, na którym Ty byłaś 10 miesięcy temu - powinnaś z jednej strony się cieszyć, a z drugiej im współczuć :) maj jest piękny !

Gość poiuio
a ja nigdy nie mialam chlopaka:(

Gość poiuio
alez mam dzis dola, ale za bardzo nawet nie ma jak poplakac:(

Gość poiuio
widze ze temat wymarł smiercia naturalną;)

Gość Smutniastaaaa211
wymarl bo chyba wszyscy maja KOGOS:((((((( ja mam znow dzis dola.....ehhhh ktos jesio tu zaglada????????????????? chce pogadac??????

Gość smutny i zdolowany
Ja tez sie dolacze chociaz jestem facetem. Jestem samotny i smutno mi :(

Gość asdfghjkll
smutek to moje drugie imie 😭

Gość Smutniastaaaa211
smutny a co rozstales sie z dziewczyna???

Gość wituś-sprytuś
polecam się - fajny40@poczta.onet.pl

Gość samosia21
ja tez bede plakac

Gość poiuio
mi juz dzis plakanie przeszlo,ale smutek dalej trzyma

Gość Smutniastaaaa211
nie plakac musimy sie jakos wspierac dlaczego jestescie sami???

Gość samosia21
ja mam dzis dola i mi smutno i nie mam sie komu wyplakac, :(help

Gość Smutniastaaaa211
samosia mozesz ze mna pogadac bo ja tez mam taki lipny nastroj jak chcesz:)?