Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania212

Mój facet ma malego

Polecane posty

Gość hania212

i nie bardzo wiem jak sie zachowac. kiedy widze go rozebranego zbiera mi sie na smiech, wogole mnie nie podnieca ze o zadowoleniu z seksu juz nie wspomne... ogolnie naszzzwiazek jest udany, ale seks jest totalna porazka bo ledwo go czuje. czy warto sie meczyc w takim zwiazku? ktoras z was tez ma taki problem dziewczyny?

Gość szmalec
Ale pewnie za to ma szmalu jak lodu :)

Gość hania212
No wlasnie nawet szmalu za bardzo nie ma bo jest studentem dopiero. ale mnie to dobija ze jak chce sie nim pobawic to najpierw musze dlugo szukac a pozniej brac w dwa palce i dopiero jak troche stanie to czuc ze cos trzymam w rece :/

Gość szmalec
dzisiaj trudno o ideał :)

Gość Hop hop hop
Dodaj drożdże - napewno urośnie -D tylko nie przesadź bo będzisz bíedna :D

Gość oj ciezko
mój facet też kilka "cm mniej", zastanów sie czy wolisz być z nim bo go kochasz czy zalezy Ci tylko na dobrym seksie. jesli chcesz i jedno i drugie poszukaj uroczego faceta z wiekszym sprzetem... moze sumienie Ci na to pozwoli...

Gość 3reqwe
to ile ma wlasciwie cm?

Gość hania212
nie mierzyłam, ale naprawde bardzo mało, bo nawet jak stoi to mnie nie zadowala :/ a jak jest w "spoczynku" to zeby wziac go do reki i troche sie pobawic jak chce zeby stanal to musze brac dwoma palcami taki jest maly :/

Gość Ciekawa_ania
Ale ogolnie to jakie rozmiary by Ciebie zadowolily?

Gość hania212
codziennie rano słyszę świst kutasa który z plaskiem hamuje na moim policzku gdyby był większy to miałabym podbite oko a tak to tylko poliki ledwo różowe.

Gość hania212
ciosy kutasem są wymierzane jednakowoż z precyzją godną samuraja i świszczą równie przejmująco co ruchy cięte zadawane dłuższym mieczem zaprawionego w boju wojownika . Niestety brak lima pod okiem nie daje mi pełnej satysfakcji.

Gość hania212
Niestety w łóżku nie staram się nie nie wykorzystuję wyobraźni aby poprawić nasze pożycie mogę jedynie siedzieć i narzekać to robię koncertowo dobrze.

Gość fdgfd
ty tez go nie specjalnie zaspokajasz .. U zwyczajnego faceta nie trzeba dotykac członka by facet miał erekcje ... Wystarczy ze laska sie przytuli czysie rozbierze i kutas stoi..

Gość fdgfd
pamietaj nie liczy sie wielkosc tylko mozg .. To mozg sprawia ze ktos nas podnieca czy nie .. Widoncznie ten facet nie jest dla ciebie .. Poza tym orgazm rodzi sie w glowie , a nie w korczu .. Kazdy penis jednakowo unerwiony ale jeden facet dojdzie po 2 minutach a inny po 30 minutach .. Dlaczego ? Odpowiedz jest prosta - nastawienie .. Albo nalezysz do oziebłych kobiet , albo twoj facet nie jest w twoim typie .. Nie sadze zeby to przez wielkos czlonka

Gość hania212
Z pewnością nie należę do oziębłych kobiet, bo z poprzednim partnerem było w łóżku bardzo dobrze i zarówno ja jak i on byliśmy zadowoleni ! Do najbrzydszych nie należę, dbam o siebie, a on nie reaguje ani na seksowne ciuszki, ani na rozebranie się, ani na moją inicjatywę... PS> widzę że jakiś głupek się pode mnie podszywa na forum. Żenada.

Gość czy to problem
a ja mam problem z obwodem :( 17 cm długości i 10 cm obwodu ;(

Gość Ciekawa_ania
To Hania jakie rozmiary by Ciebie zadowolily?Myslalas nad kochankiem?

Gość frida666
ja cie hania rozumiem. mialam kiedys faceta, z ktorym swietnie sie rozumielismy, w gwiazdy razem patrzylismy i wiersze sie czytalo i bog wie co jeszcze, ale sex???? we wzwodzie moj d. mial czlonka wielkosci mojego palca wskazujacego, a dlonie mam z gatunku drobnych. do sexu nawet nigdy nie doszlo, bo bym chyba padla ze smiechu. strasznie mu wspolczuje, bo poza tym facet wygladal swietnie -przystojniacha i wysoki. w glowie tez mial sporo, ogolnie madry itp. ale ten penis... kurde. pare lat temu sie ozenil i jak patrze na jego zone to sie za kazdym razem zastanawiam, co ona na to :D

Gość Pieprzenie takie
Ja tez mialam kiedys takiego faceta co mial malego, jest przerabane z takim facetem- to jest takie pieprzenie za przeproszeniem ze to jakiego ma kutasa to sie nie liczy, ze wazne jest to co ma w glowie. Wiec gowno prawda, bo po pewnym czasie ma sie ochote naprawde na dobry seks a nie na jakies tam byle co i wniosek jest taki ze ogladamy sie za innym...

Gość ech baby co wy wypisujecie
to ja się podszywałem . chyba wypada sprawdzić co umie zanim się stawia opinię . Ja mam penisa 15cm czyli całkiem normalnego taka średnia w PL , ale czy to jest istotne przecież seks to tylko kilka godzin w tyg , na początku więcej ale występuje przecież nasycenie fizycznością partnera no i najważniejsze humory kobiety i zmęczenie faceta ...

Gość Ola_Klalal
Frida i jak tu powiedziec ze wielkosc nie ma znaczenie :D

Gość Pieprzenie takie
I dodam ze kiedys mialam chlopaka z duzym i rany jak to zmienia! on nie musial robic nie wiadomo czego a i tak bylo super!

Gość Ola_Klalal
Powiedzcie jaki to wedlug was duzy?

Gość frida666
mnie satysfakcjonuje srednia europejska calkowicie. a juz dobrze uzyta srednia - :D no baaaa... :D :D :D natomiast penisy o dl do 5 cm i obwodzie damskiego paluszka to dla mnie boza pomylka. techniki technikami, ale czasem kazda samiczka potrzebuje byc uczciwie dopchnieta, nie tlyko wylizana i tak dalej. ja bym chyba zaczela szukac kochanka :P ps. dopoki nie zobaczylam czlonka d. tez myslalam, ze rozmiar nie ma znaczenia :) ale chlopaki, nie lamcie sie - wiekszosc z was ma przyzwoity sprzet :)

Gość Rafal_Wlkp
Ja mam troche ponad 17 cm i moja dziewczyna jest wrecz zachwycona.Mowi,ze miala kiedys chlopaka z mniejszym i jest bez porownania.

Gość Pieprzenie takie
ja tez uwazam nei nie musi byc jakis olbrzym bo wiadomo ze to rzadkie okazy, ale normalne tzn przyzwoite zdarzaja sie czesto i to jest ok. Ale obwod jak ktos tu poweidzial damskiego palca to hanba...

Gość dina27
hania widzę że mamy ten sam problem, jestem z facetem od kilku lat i tez nie imponuje mi wielkość jego przyrodzenia, jedyne co mnie przy nim trzyma to jego charakter i to jakim jest człowiekiem. Przez kilka lat wmawiałam sobie że seks nie jest wazny w życiu, do momentu aż nie wdałam się w romans z facetem ktory coż tu dużo mówić zna się na rzeczy i ma 'to "czego mój partner nie ma niestety

Gość Obiektywna_Jola
Tak,tak tutaj na kafe to wszyscy maja po 17,20 itd.Z tegop wynika ze srednia w Polsce to przynajmniej 17 cm.Ja osobiscie lubie duze,ale wiem,ze tak czesto ich sie nie spotyka,a nieraz co z tego ze duzy jak straszny oblech i bym go nawet do reki nie wziela a co dopiero do ust.

Gość średnia w polsce
to mniej niż 15. Ew tu na forum każdy jest z grupy 0.6% Polaków czyli Ci z ogromnymi kutasami . Ja mam swoje 15 jak dobrze się napnie to i 15,5 i nic mi więcej nie potrzeba . A ten topik to oczywiście prowokacja.