Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londynka.245

jak zalatwic komus prace w londynie- sprzatanie, fabryka etc.

Polecane posty

Gość londynka.245

moja koelzanak chce przyjechac do londynu. chcialabym jej pomoc ale nie za bardzo mam jak,najwiekszy problem jest taki ze ona umie ang.na stopniu podstawowym ,wiec praca przynajmniej na poczatek musialaby byu najlepeij w fabryce ,ale gdzie takiej szukac. moze jakies prywatne s[rzatanie tez? ale znowu nie wiem od czego zaczac.

Gość mala zosiasamosia
ciezko Ci bedzie znalezc prace dla kogos bo jesli pracodawca zapyta sie o ta osobe to co mu powiesz? ze jest w polsce? najlepiej jakby kolezanka byla na miejscu i wtedy razem mozecie szukac. zacznij od agencji, niestety nei zarobi duzo, ale sie zaczepi chociaz. jest duzo agencji posredniczacych w sprztaniach, szukaj na portalach typu gumtree.com albo na polskich, zawsze mozesz tez isc do konkretnego biura i zapytac sie z uslug jakiej agencji kozystaja, sprzatanei w biurach jest dosc latwe, szkoda, ze koleznka zna slabo jezyk bo jest sporo agencji poszukujacyh kelnerek i barmanek na rozne imprezy okolicznosciowe typu mecze lub koncerty

Gość nie masz swoich problemow

Gość londonerkazzzzzz
"nie masz swoich problemow" typowa wypowiedz zawistnego polaczka! co w tym zlego , ze chce pomoc koleznce? widac jaka z ciebei egosityczna osoba!!!

Gość kruca fuks
Niech kolezanka poodpowiada na ogloszenia na gumtree.co.uk na poczatek, zobaczy czy jest jakis odzew.