Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

solarium łe

Polecane posty

Łe...własnie, mam bardzo bladą cere...białą wręcz...Byłam ostatnio na 4 minutki jak na pierwszy raz , wieczorem zauwazyłam zaczerwnienienie skóry ale na drugi dzien juz przeszło....wiadomo po 4 minutkach w solarium sie nie opale to po to by skóre przyzwyczaic....Po 3 dniach byłam na 8 minut i nic....zero...myslałam ze chociaz po tym mnie coś \"złapie\" ale jak biała tak biała...Po ilu sesjach nabiore ładnego kolorku??

Gość jeryko
niewiem, ale współczuje i wiem w czym rzecz, ja ogolnie unikam solarki bo biore tabletki antycelulitowe i wole najpierw z tym skonczyc zeby skora gladka byla a potem sie opalac,ale ogolnie tez ciezko sie opalam i zwykle potrzebowalam brac kremy wspomagajace opalanie na solarium

Gość pół dolara
jeryko to jak się łyka tabletki antycellulitowe to nie powinno się chodzić na solarium?? to ciekawe, a jakie łykasz? Ponoć z wyciągiem z morszczyna są niezłe?

Gość klatkam
ja nie chodzę na solarium, wolę samoopalacze. Zdrowsze są przynajmniej. Poza tym na cellulit miałam balsam z vichy i cellasene, one są właśnie z morszczynem.