Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliwka_82_

mam 27 lat i taaaaakie zmarszczki. ratunku!!!!

Polecane posty

Gość ad26
Polecam krem po 25 roku zycia z serii lnianej Pollena Eva. Idealnie nawilża skórę i niweluje zmarszczki, które moga pojawiać się już w tym wieku. Dzięki swoim filtrom uv krem zapewnia ochronę DNA komórek przed wolnymi rodnikami chroniąc skórę przed przedwczesnym starzeniem.

podobno kremy z drobinkami złota są bardzo skuteczne na zmarszczki, także może warto spróbować? najwięcej dobrych opinii słyszałam o kremie z płatkami złota Merino, można je dostać na aanatural.pl, a dzięki niemu można pozbyć się drobnych zmarszczek i zapobiec powstawaniu nowych

Gość sevenload
ktoś na poprzedniej stronie wkleił linka do strony biochemiiurody. Otóż ja stosuję kosmetyki z biochemii od kilku lat i mogę szczerze polecić! Największym hitem i najlepszym kosmetykiem jest żel hialuronowy, nie ma nic lepszego co nawilży suchą skórę- ale!- trzeba go stosować z oliwką lub którymś z olejków które również są na tej stronie. Ja również mam suchą skórę- szczególnie na czole i żaden krem nie pomógł mi tak jak żel hialuronowy stosowany razem z oliwką ( ja stosuję HIPP)

Gość gość
a ja polecam mezoterapię, a najlepiej serie 3 takich zabiegów, ja robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis, jestem mega zadowolona, zmarszczki się wygładziły a skóra jest jędrniejsza i pełna blasku, polecam

Gość Ilona Wit
Nie mów, że się tym przejmujesz :D Masz 27 lat i jeszcze nie słyszałaś, że botoxie? Przecież to naprawdę dobre rozwiązanie jeśli chodzi o zmarszczki. Powiem Ci, że swobodnie możesz zapisywać się na zabieg, bo będzie po nim zdecydowanie lepiej. Jedyne co to wybierz dobry gabinet. Ja od kilku lat ufam Mojej Estetyce z Rzeszowa, bo zabiegi wykonują tam lekarze specjaliści. Sprawdź sobie ich stronkę: http://www.mojaestetyka.pl

Gość Warsaw

Może spróbuj sobie Kolagenu DH? 

oj tam 27 to młody wiek. a ze są zmarrszczki no to bywa....moze spróbuj Restylane Skinbooster - zabieg na młodą twarz, delikatny, efekt naturalny. moim zdaniem spoko rozwiązanie!