Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeryko

jak przykryc cellulit a przy okazji ubrac sie w krotka spodnice

Polecane posty

Gość jeryko

czy dobrze nalozyc legginsy jakies czy jednak cieliste rajstopy, ale czy zakryja cellulit? walcze z nim, biore tabletki i stosuje masaze wiec na lato moze bedzie lepiej,ale teraz zrobilo sie tak cieplo i lubie krotkie spodnice i spodenki, ale wyglada kiepsko

Gość wiki6
niestety ja tez mam celuit na udach mimo iz jestem szczupla mam to po mojej mamusi pije bardzo duzo wody niegazowanej dobrze sie odzywiam ale jakos nie wierze ze ten celuit zniknie w spodenkach krotkich chodze tylko nad morzem albo jeziorem w wakacje nie bede sie grzala w dlugich a jak komus sie to nie podoba to niech nie patrzy mam to gdzies nigdy zadna z nas nie wie kiedy ja dopadnie to paskudztwo wiec nie ma co sie az tak przejmowac

Gość yjhngy
od samego picia i odzywiania to celulit nie zniknie :P

Gość marzu
no nie zniknie od samej wody i diety poczytaj albo o masazach albo o tabletkach, najlepiej razem od wewnatrz i z zewntarz zaatakowac to wygrasz

Gość titiii
na pewno mozesz przestac solic bo to pomaga a mi tabletki pomagaly wiec moze tez warto?

Gość wiki6
ja prawie wogole nie sole potraw i nie slodze xh cherbat nie pije wogole kawy nigdy zreszta nie pilam nie pale alkoholu tez nie vpije mysle ze na moj celluit zlozylo sie nie tylko to ze mam akurat bto po mojrj mamusi ale imam tez klopoty z krazeniem

Gość cherbat
??????????????? L I T O Ś C I

Gość minus-dziesięć
z tego co czytałam to te tabletki poprawiają krążenie i wtedy i cellulit i nawet zmęczone nogi - stan się poprawia na plus

Gość mikkkksi
polecam bardzo dobre przy okazji na zmeczone nogi i stopy!!!!

Gość Sissi87
Jeszcze w zeszłym roku miałam ten sam problem. Schudłam 10 kg, ograniczając słodycze i pijąc dużo minerałki niegazowanej :) Poza tym stosuję kremy i roll-ony z Garniera i Lirene. Cellulit zniknął niemal całkowicie.