Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Aurelia_

DIETA - nie od jutra! Od DZIŚ!

Polecane posty

Gość _Aurelia_

Cześć. Od dziś się odchudzam. Jestem zdeterminowana i wiem że mi się uda. Zakładam nowy temat bo gdy dołączałam do starych to byłam olewana. Szukam dziewczyn które do mnie dołączą. TYLKO NA SERIO! Niech tu nawet nie piszą dziewczyny które po dwóch dniach znikną. Ja szukam zwartej, silnej grupy motywującej się nawzajem. Moim celem jest schudnąć z 67 na 52 kg oraz poprawienie przemiany materii. KTO??!!

hej Ja się chętnie przyłącze bo też mam do zrzucenia około 5kg a dokładnie z 57-58kg na 52. chcę przejść na dietę mż oraz więcej ruchu. Mogę czasami odzywać się dopiero wieczorem bo studiuję dziennie i nie zawsze wcześnie jestem w domu

Gość Wow niesamowite /
Witam Cię :) Mam nadzieję że mi nie uciekniesz po dwóch dniach :D Polecam Ci jednak wstać trochę wcześniej i zjeść porządne śniadanie.

Gość kagorka
No ja bardzo chetnie - dzis zaczelam nowa prace i z checia zaczne nowe zycie;) ja mam do zrzucenia jakies 10 kg i tez moim celem jest 52 kg. Dolaczam sie do Was! Wspierajmy sie dziewczynki:)

Jaki masz wzrost? Ja jem codziennie śniadanie, bez tego nawet nie ruszam się z domu. Ale często jeżdżę po uczelni chłopaka wiec mogę się odezwać dopiero wieczorem, ale na pewno nie poddam się po 2 dniach

Mam 168 cm wzrostu. Wiem ze 52 kg przy moim wzroscie to troche malo ale mam taka budowe ze dopiero przy takiej wadze dobrze wygladam i wcale nie jak szkieletor;)

Ja mam 170cm i tez przy 52kg dobrze się czuję bo niestety mam figurę gruszki:( Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam zupę mleczną później kromkę chleba pełnoziarnistego z nutellą godzinę temu 50g orzeszków i kawę. A koło 14:30 zjem mały kotlet z kurczaka w ziołach

Ja karmie piersia wiec musze uwazac co jem. M&am dwumiesieczne dzidzi. Ja dzis zjadłam płatki fitness z biedronki z mlekiem a zaraz bede jesc warzywa gotowane.

Powinnysmy jesc piec małych posiłków dziennie. Ostatni 4 godziny przed snem. czyli jak ja sie kłade o 22:30 to ostatni poiłek o 18:30.

Ja planuje nie jeść po 18 i oczywiście też ograniczyć słodycze- to są moje kolejne dietkowe zasady:)

Który raz się odchudzacie ?? Ja wielokrotnie w tym dwa razy się udało. Raz na kopenhaskiej 6 kilo i raz MŻ 9 kilo :)

Ach te słodycze.. ja będę jeść słodycze raz w miesiącu jakiś smakołyk bez cukru. Są takie wafelki rózne bez cukru, nawet czekolada ale to niezdrowe jest dlatego raz w miesiącu. Ot taka nagroda za trudy :)

Powiem Wam ze u mnie to problem z tymi sniadaniami jest - wiem ze powinnam ale za chinskiego boga nie moge sie zmusic. Najwczesniej moge cos przekasic tak 2-3 godziny po przebudzeniu. Natomiast wieczorem tak po 17-18 oooo matko lepiej mnie na klucz gdzies zamknac:) Niby staram sie pilnowac ale naprawde niewiele mi z tego wychodzi. Tak szczerze mowiac - wiecie miedzy nami ;) - zastanawiam sie jakim cudem jeszcze setki nie przekroczylam. Bije sie w piers i od dzis solenne postanowienie - nie wkladam nic kalorycznego do pyska po 19. Trzymam za Was kciuki a Wy trzymajcie za mnie:)

Hehe kagorka trzymamy, trzymamy :D A co do sniadań to Ci powiem tak, jak nie możesz tak od razu po przebudzeniu to najwazniejsze byś porzadnie się najadła przed 12:00 bo potem wolniej sie trawi.

jak bedziesz miec chwile zwatpienia to pisz tu a my ci pomozemy:) Dziewczyny a jak u Was z cwiczeniami?

Ktory raz sie odchudzam? Po dwusetnym przestalam liczyc:* udalo mi sie kilka razy ale na krotko niestety - max na 2 lata a pozniej dramat od poczatku;(

Ja w ciąży dobiłam 80 kg... czułam się jak słonica pod koniec :P

80 to nic. Jak mnie przyjmowali do szpitala przed porodem wazylam prawie 95 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale da sie - w 3 lata zrzucilam 40 - bylo super ale niestety sie przestalam pilnowac i sie posypalo:(

Ech.. jojo jest masakra wiem coś o tym.. Złośnico ja jeszcze bardzo aktywnie ćwiczyć nie mogę bo jestem po cesarce ale robie juz półbrzuszki, skłony przysiady. Kalorie spalam tańcząc z dzieckiem na rekach. Takze też podnoszę cieżary bo... 5 godzin tańcowania z obciażnikiem 4,5 kg to niezły spalacz :D

Dzis też rzuciłam palenie... w ciąży nie paliłam ale jak urodziłam to po dwóch tygodniach zaczęłam popalać po dwa, trzy dziennie... teraz chcę zaprzestać zanim znowu wpadnę w wir palenia paczki fajek dziennie.

No nie nie ma opcji rzucenia palenia i rozpoczecia diety tego samego dnia:) Zmasakrowalabym otoczenie :D Z cwiczeniami u mnie jest tak ze robie wszystko zeby nie cwiczyc - leniuch ze mnie straszny. Jak to sie mowi - zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce:(

ja tez dzisiaj wypalilam ostatnie papierosy:) Wiec bierzemy sie ostro za siebie DAMY RADE DZIEWCZYNY!!!!!!!

Damy, damy! Nie ma bata :D Totalne oczyszczanie na lato :) Ja musiałam wyjść rachunki popłacić i powiem Wam że do spółdzielni są takie wysokie schody i wbiegłam i nawet się nie zmachałam :D Fajnie tak a będzie jeszcze lepiej :D Idę gotować mężowi obiad - schabowe z zimiokami :P Oczywiscie ja tego nawet nie rusze. Ja zjadłam swoje warzywa a teraz jogurcik naturalny bez cukru i kilka rodzynek :) Do potem :) Dołącza ktoś do nas na starcie jeszcze ??

Hej! Bardzo chętnie się do Was przyłączę - i mi przyda się odrobina motywacji a może i sama będę mogła poratować Was dobrą radą;) Właściwie trochę kilogramów mam już za sobą, niby nie wyglądam źle, ale mam takie poczucie, że mogłabym wyglądać jeszcze lepiej. Nie wiem, ile dokładnie chciałabym schudnąć - jakoś w granicach 6-10 kg; zależy, jak będę wyglądała - przesadzić też nie chcę. kagorka - otóż jest opcja jednoczesnego rzucenia palenia i rozpoczęcia diety - mi się taka sztuka udała;) W razie czego - służę radą:) Pozdrawiam

dziewczyny macie jakies sposoby na slodycze? bo ja czasami mam taka ochote ze nie wiem jak sobie poradzic:( Ide dzisiaj zrobic sobie zdjecia do cv bo trzeba jakas prace znalezc na wakacje:)

ja dołączę i nie poddam sie dopoki nie osiagne końcowego celu czyli 67 kg.. chcialabym miec 69 do konca czerwca a 67 do konca lipca:) moja dieta to mż do 1300 kcal plus aeroby(bieganie lub orbitrek kiedy pada) minimum 30-35 minut dziennie plus cwiczenia typu abs, pompki i inne:) nie jem 3h przed snem, slodycze zastepuje w chwilach kryzysu suszonymi ananasami lub morelami:) ogolnie dzisiaj odkrylam ze kapusta kiszona ma 20 kcal w 100g takze opychajcie sie do woli:) hehe takze moj cel to 6 kg na 2 miesiace- musi sie udac!:) mam 21 lat:)