Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japoneczka91

ciąża

Polecane posty

Gość japoneczka91

hej! prosze pomozcie mi, bo juz nie wiem, co robic.... wspolzylam z chlopakiem 16 dni temu i potem 9 ni temu.... powinnam juz dostac miesiaczke jakies 5-6 dni temu... a tu nic. juz pare razy wydawalo mi sie ze jednak sie pojawila, ale to zludne wrazenie... 3 dni temu nawet pobolewal mnie brzuch, mysle sobie "pewnie to juz"... Ale nic. Nic sie nie dzieje.. Nie mam odrzucenia do papierosow, nie mam mdlosci a juz w ogole boli piersi czy cos podobnego... Jeszcze za wczesnie, by zrobic test, wiec czekam... Tylko ze juz pomalu dostaje paranoi.. Powiedzcie, jak sie upewnic przed zrobieniem testu, by nie zwariowac...

Gość eve252
A dlaczego piszesz ze za wczesnie na test jak powinnaś dostać okres 5-6 dni temu? Pędz do apteki po test :)

Gość kamaz02
Test na 100 procent juz Ci wykryje ciąże !!! Leć do apteki i wszystko się wyjaśni...

Gość japoneczka91
tak tyle, ze podjerzewam, ze gdybym miala zajsc w ciaze to najwyzej te 9 dni temu... a to podobno za wczesnie... Albo juz mi sie to wszystko pokrecilo z nerwow... :(

Gość japoneczka91
dodam jeszcze ze od pewnego czasu mam nieregularne miesiaczki ...

Gość idz i zrob test
ja tez mialam nieregolarne cykle i w dniu spodziewanej misiaczki test wyszedl mi pozytywny, tym bardziej jak tobie sie juz spoznia to powinien wyjsc.