Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opelllllllllllllllllllllllllll

kto mi poleci warsztat w wawie?????

Polecane posty

Gość opelllllllllllllllllllllllllll

gdzie w wawie znajduje sie warsztat samochodowy z ktorego jestescie zadowloni i jestescie pewni ze nie robia was w konia??????? mam opla i ostatnio bardzo sie zawiodlam i stracilam full kasy na wyimaginowanych naprawach z gory dzieki z apomoc

Ja zwykle zostawiam samochód we Feu Vercie przy realu na ursynowie:) Jest fajnie, bo mają też sklep i np jak się kupi opony to można u nich od razu założyć;)

Gość buniawawa
Ja też się mogą przychylić, że feu-vert to dobry serwis. Pare razy tam naprawial mi auto i jest ok. Czasami do sklepu przy warsztacie zajżę...

Gość Kosheks
W sumie Feu-Vert najgorszy nie jest..A co jest fajnego w tym sklepie,bo nie zaglądalam

Gość buniawawa
A jest tam wszystko do auta, radia, opony , bagażniki, dywaniki i wiele innych

Gość Malinka7821
Ja chce tez wymienic olej i sie zastanawiam czy w tam robia dobrze i sie oplaca..No i czy te akcesoria sa fajne i tanie..czy tylko fajne6 8p?

Gość bawariawawa
mają częste promocje na oleje i wymianę. Raz było tak że jak kupujesz olej to wymiana za 1zł lub filtr za pół ceny. Co do gadgetów to nie drogie ale czy fajne to już chyba indywidualnie trzeba:O

Ja wymieniałam olej i filtry we Feu Vercie i wszystko było ok, więc myślę, że możez spokojnie powierzyć im swój samochód:)