Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namieszalam

pilnie potrzebuje porady

Polecane posty

Gość namieszalam

zwlaszcza dziewczyn, wlasnie sie zorientowalam ze nie wzielam wczoraj tabletki antykoncepcyjnej, nigdy mi sie to nie zdarzalo, teoretycznie moge miec dni plodne, bo jakis tydzien temu skonczyl mi sie okres, nie chce leciec do ginekologa, po prostinor, zwlaszcza, ze chodze do swojego w rodzinnym miescie, a teraz przebywam gdzie indziej, problem w tym ze wczoraj wspolzylam i troche sie obawiam, ze jednak moglabym zajsc, chociaz z 2 str czy nie wziecie 1 tabletki wystarczy zeby byc w ciazy ??

Gość namieszalam
odpiszcie mi :)

Gość tragiedia łola boga
zajść nie powinnaś, ale ja tam wolałabym odwiedzić gina, tak profilaktycznie, co by potem się nie okazało... no, chyba ze chcesz miec dziecko teraz

Gość namieszalam
no mi sie wydaje tez ze nie powinnam, a do gina hmmm pewnie jak juz pojde to mi wcisnie ten prostinor, ale z 2 str nie mam kasy teraz na prywatnego, a do przychodni nie jestem zapisana nawet :O

Gość JESTEŚ BARDZO GŁUPIA

Gość tragiedia łola boga
no zalezy, jak kalkulujesz co cie wiecej wyniesie - gin i postinor, czy ewentualny dzieciak? pozyc od chlopaka, sama siebie chyba nie bzykasz, co?

Gość namieszalam
jasne jestem glupia bo raz od 4 lat zapomnialam tabletki, nie chce sie truc tym swinstwiem, jesli chcialoby mi sie isc do gina to nie pytalabym was.

Gość tragiedia łola boga
no to ja ci mowie - zajsc nie powinnas, bo po jednym dniu sie plodnosci nie przywroci ale ja na twoim miejscu nie na kafe bym zapytala a na pogotowiu antykoncepcyjnym

Gość xxxx....
ja zazylas zapomniana do 12 godzin to nic ci niebedzie, nie panikuj zazyj nastepna tak jak powinnas i tyle. i czasem ulotki czytaj albo radz wczesniej lekarza na takie wypadki a nie na kafe. grunt to nie panikowac:))

Gość namieszalam
przekroczylam 12 godzin

Gość namieszalam
w ulotce jest napisane ze jesli w 2 tygodniu brania zapomnialam, ale tabletki byly brane prawidlowo przez 7 dni poprzedzajace dzien w ktorym nie wzielam, powinnam stosowac metody wspomagajace przez 7 dni, ale nie jestem narazona na zajscie tak jakby to byl 1 tydzien, wiec wg tego nie musze chyba panikowac

Gość tragiedia łola boga
ma stronce, którą podałam, są numery telefonów mozesz jeszcze zadzwonić i dopytać, jak masz obawy ale raczej nie powinnaś

Gość namieszalam
u mnie w wojewodztwie nie ma pogotowia antykoncepcyjnego :O

Gość tragiedia łola boga
kurcze... :( ale to zadzwoń po prostu na którekolwiek, tam chyba z ginem przez tel powinnaś mieć możliwość porozmawiania? to wtedy usłyszysz co i jak... i ty dziewczyno się spręż, bo nie masz aż tak dużo czasu w razie czego żeby gdzies podjechać

Gość namieszalam
Najgorsze jest to, że współzyłam z przypadkowo poznanym Murzynem i nawet nie znam jego nazwiska