Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samamalajkum

jak powiedziec do was dziewczyny czy zrobicie loda?

Polecane posty

Gość samamalajkum

nic mi nie przychodzi n mysl zeby nie urazic dziewczyny...

Gość frida666
w ogole nie mowic. jak bedzie chciala, to sama obciagnie. :O

Gość uwaga wchodzę
Że pragniesz, że marzysz by Cię tam pocałowała...Oczywiście, gdy oboje jesteście maksymalnie podnieceni...Na mnie to podziałało...

Gość dwudziestoparolatka ...
dokładnie tak jak napisała uwaga. na mnie też podziałało:)

Gość samamalajkum
no odpowiedzi naprawde elokwentne :P

Gość boberek ogolony
hehe a czy ty wiesz co oznacza słowo \"elokwentne \" ?? :P

Gość uwaga wchodzę
Dodam jescze, ze bylam dziewica, on byl pierwszym, ktoremu TO zrobilam. Ale bylam w nim zakochana, chcialam mu sprawic przyjemnosc, no i podczas pocalunkow, pieszczot tak umial do mnie przemowic, ze ZROBILAM TO i nie zalowalam i nie zaluje do dnia dzisiejszego. Dzieki niemu nie czuje obrzydzenia.

he, he jakbym czytała o sobie :) u mnie było podobnie i nie musiał mnie jakoś specjalnie namawiać, sama chciałam choć byłam początkująca :)

Jakby mi facet pwoiedzial " kobieto zrob mi loda" to bym po 1 walnela po pysku a po 2 kazala isc do Maka , tam sa po 3 zl :P Jak dziewczyna bedzie chciala to sama Ci zrobi , a taki tekst moze urazic ją , no bez przesady to tak jakbym ja powiedziala do faceta " zrob mi minetke , bo nie wytrzymam" :O Facet jak chce to sam to robi i z dziewczynami tez tak jest. To tyle ...pozdrawiam

Gość uwaga wchodzę
Dziewczyna jak jest podniecona jest zdolna do wielu rzeczy i nawet nie tzreba jej zbytnio namawiać;)

bardzo smieszne podszywie, wymyśl coś lepszego, a może nie umiesz? :P

Gość uwaga wchodzę
Moj pierwszy raz oczywiscie byl niewinny, nie wiedzialam co i jak, choc moj facet byl i tak wniebowziety;) A pozniej to juz sama zrywalam z niego spodnie i ...;)

spadaj podszywie !!! Tak cię to boli, że lubię turlaki ??? niewiesz co dobre.. niebo w gębie.

Gość uwaga wchodzę
i.... stawiam mu kloca na klatę

Gość Amator Blow
Proponuję staropolskie zawołanie: Do miecza!!

Gość Lebie to
Jak by laska powiedziała mi że chce minetke to bym jej zrobił. Moim zdaniem wiekszosc facetów by sie zgodziło

Gość uwaga wchodzę
Podszywie pewnie nie masz udanego pozycia seksualnego dlatego bawi Cie podszywanie ;)

Gość Lebie to
Przestac spamowac!!!! Milczec bo temat ciekawy;P

Gość uwaga wchodzę
Jakby do mnie ktos powiedzial "obciągnij mi" albo "possij błagam już nie wytrzymammmm!!" to w zyciu tego nie zrobie!

ja z tym mialam opory. Mowil mi o tym czesto ale ja tlumaczylam ze nie potrafie sie przelamac. Az tu kiedys taka akcja byla ze po prostu bylam w stanie zrobic wszystko co tylko chcial. Podniecil mnie na maksa. Najpierw zajebista minetka. Juz po prostu odlatywalam i wystarczylo jedno jego zdanie \"daj mu buzi\" i to jego slodziutkie spojrzenie. I tym razem zrobilam to bez zadnych oporow. No i musze powiedziec ze bylo cudnie:)

Gość uwaga wchodzę
bardziej działa na mnie jak facet powie : obciągnij mi kutasa dziwko. Od razu zabieram się do roboty ;)

Gość uwaga wchodzę
własnie: tekst "daj mu buzi" "pocałuj go" ...;)

ItsOnlyMexx_20 jakby mi tak kobieta powiedziala, to na pewno bym jej nie uderzyl. troche podraznil, ale zrobil to o co prosi. grunt to porozumienie. na jedna dziala: rob loda suko, na inna marze abys mnie tam pocalowala. tyle.

Gość frida666
nieeee, no laski, chyba nie chcecie powiedziec, ze kreci was, jak facet traktuje swojego penisa jako oddzielny byt? :O (np. "daj mu buzi") dzizas :O :O :O

frida :DDD oddzielny byt :)

Gość frida666
mroffka, :D no to czadowo :D myslalam, ze to autentycznie zart byl - bo mnie to szalenie bawi ("leż, bestio, leż" "spokojnie, malenki":D :D :D)

Niesmialy facet-ale tutaj nie chodzi o to w jaki sposob by mi to powiedzial a o sam fakt ze by mi to powiedzial , poprostu jezeli sama bym nie wyszla z inicjatywa to tego nie chce a takie gadanie to swego rodzaju naciskanie aby kobieta to zrobila . No chybaze bysmy rozmawiali o swoich fantazjach erotycznych i by cos wspomnial o tym ale żaden tekst o ice przy seksie nie wchodzi w gre . Tak jak mowilam , faceta po pysku i won do sasiadki aby dokonczyla to co ja zaczelam ;)

Gość możecie wierzyć lub nie
ale kobiety często po władczym okrzyku potulnie wykonują to o co je się prosi i to z większą ochotą niźli po zwykłej prośbie.