Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

po ilu dniach od stosunku można zrobić bhcg z krwi ????

Polecane posty

slyszalam ze mozena juz od 7 dni po stosunku, czy to prawda? musze sobie zrobic to badanie i chcialabym jak najwczesniej.

mi prawie 2 tyg po stosunku nie wyszedł a byłam (i jestem) w ciąży wiec radzę na wszelki wypadek poczekać na dzień kiedy powinien wystąpić okres

ale owszem można zrobić już po tygodniu tylko jestem doskonałym przykładem że może nie wyjść, chyba że zrób teraz i powtórz za 2 tyg :)

bo wiesz kochalam sie z facetem 8 dni temu, mimo ze biore pigulki i byla jeszcze prezerwatywa. ale hjakos dziwnie sie czuje, zimno mi, glowa mnie boli...no kurcze chyba sie nie da wpasc na tabletkach i z gumką dodatkowo:|

Gość emamciaaaaaa
jest bardzo mala szansa na wykreycie 7 dni po stosunku ,7 dni od zaplodnienie (owulacji) mozna zrobic wiarygodny bedzie na 10 dni od owulacji

Gość Echhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Chyba grypa cie bierze a nie ciaza :O Plemniki twojego faceta musialyby byc nadzwyczajnie superowe skoro pokonalyby gume, blokade z sluzu i jeszcze znalazly nieistniejace jajeczko !!! Ba, i jeszcze zebys miala takie objawy w 8 dni po ew. zaplodnieniu to wogole jakies cuda sie dzieja. Nie wiem od kiedy marzniecie i bol glowy jest oznaka ciazy :o Dziewczyno, skoro w czyms takim przy takim zabezpieczeniu dopatrujesz sie ciazy to raczej nie jestes gotowa na seks.