Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

FACET TO SWINIA!!!!!!!!!!!!NIE DA SIE TEGO OPISAC

Polecane posty

Gość leylla

SPOTYKAM SIE Z FACETEM OD 1,5 ROKU.MMAY PO 27 LAT.OTOZ JAKIES 2M-CE TEMU DOWIEDZIALAM SIE ZE MA KONTO NA SYMPATII,BYLA ROZMOWA. STWIERDZIL ZE MA JE OD DAWNA I NIE SKASOWAL I ZE USUNIE. TAK TEZ ZROBIL. WSZYSTKO BYLOBY OK A TYMCZASEM ON ZALOZYL NOWE KONTO. JESTEM WSCIEKLA NIE WIEM CO ROBIC. KOCHAM GO A JEDNOCZESNIE NIE CHCE BYC OKLAMYWANA.JAKI MA W TYM WSZYSTKIM CEL TEN DUPEK SKORO MOWI ZE MNIE KOCHA, O ZARECZYNACH I CO TAK ZAMIERZA TO CIAGNAC!!!!!!!!11 CO CHCE OSIAGNAC?? MOZE KTOS BYL W PODOBNEJ SYTUACJI I MI DORADZI.

Gość Kforum
No coz, zle wybralas i zle trafilas. Gdybys trafila na mnie nie bylo by takiego problemu.

Gość wiosenny powiew
to już widać taki typ faceta ...zawsze będzie go ciągnęło skoro nawet dla Ciebie nie zrezygnował a powiedziałaś mu że wiesz o tym nowym koncie ?

Gość leylla
Kforum coraz bardziej utwierdzam sie w tym przekonaniu jaki jest jego tok rouzmowania ?? mam dostep do jego konta o czym on nie wie, z nikim nie koresponduje ,ale sie loguje przeglada zdjecia, profil ma nieuzupelniony ani nie ma wlasnego zdjecia w takim razie po co mowi o slubie skoro szuka innej drannnnnnnnnn

Gość leylla
wiosenny powiew wlasnie jeszcze nie powiedzialam zbieram sie w sobie ale juz jedna rozmowe taka przeprowadzilam i on stwierdzil ze jest fair w stosunku do mnie bo nie zrobil nic co mogoby nas poroznic i on ma szyste sumienie wiec nie rozumiem moze juz szuka nastepczyni ehhhhh

Gość Korwin Piotrowska
Jak to jaki_ Wie ye jestes naiwna laska jakich pelno i sie nie przejmuje, a ze mu tak wygodnie nic nie musial robic i moze cie bzykac to szuka sobie nowych rozrywek. Gdzie ty zyjesz dzioucha? Myslisz ze jak ktos w gazecie napiszze i inni sie tak puszczaja to zanczy ze to jest bez znaczenia dla zwiazku i przyszlosci, myslisz ze dawniej jak ludzie sie tak nie kurwili to byli zacofani i nie wiedzxieli do czego sluzy kuska i kuciapa? Dziewczyno za glupote sie placi.

Gość to nie poznawaj
jak czytam takie tematy, to ogarnia mnie paniczny SMIECH. jak mozna byc tak durna kobieta i pisac o tym w necie. jestes z nim, a nie z forum. tu nikt za ciebie nie zadecyduje, co masz zrobic bo to twoje zycie, twoj facet i wszystko co z nim robisz interesuje tylko ciebie. zakladanie kont w portalach randkowych jest czyms powszechnym dla samotnych ludzi. konta randkowe jednak zapelniaja ludzie zwiazani w pary. i nie wiadomo dokladnie po chuj im te konta. jedno jest pewne, jesli go zakladaja, to portal ow jest do bani bo zezwala na prostytucje obustronna. i stad pozniej podobne temu tematy. idz sie powies, miernoto :P

Gość wiosenny powiew
leylla....a może on tylko ogląda sobie panienki :)....wiem to naiwne stwierdzenie bo w jakimś celu się tam zalogował ...może zaczekaj i przyłap go na gorącym uczynku czyli jakieś miłej korespondencji z jakąś panienką wtedy będziesz miała jasny dowód bo tak jak teraz to w zasadzie nic prócz tego że ma tam login zarzucić mu nie możesz

Gość leylla
faceci to dranie bez serca, myslacy o seksie i majcy inne uczucia gleboko w powazaniu nie ta to inna mowia trudno i szukaja dalej

Gość leylla
wlasnie w tym sek wiosenny powiew ze nic mu nie moge zarzucic ale tak jak mowisz zlapac go na goracym uczynku mozna czekac jeszcze i pol roku a ja nie umiem udawac ze wszystko jest ok skoro w sercu mam rozterke

Gość leylla
wszyscy jednakowi tylko seksssss a inne wartosci sie nie licza dla was

Gość jakIs
A ja wlasnie jestem inny i od wszystkich za to dostaje po glowie. I jak tu zyc? Z jednej strony naiwne frajerki ktore sie zala na forum a z drugiej inne frajerki ktore maja pretensje albo w ogole obchodza mnie bokiem bo mam takie nienormalne zasaday w zyciu. Baby sa glupie i faceci to wykorzystuja

Gość jakIs
wole dziwki i kurwy bo z nimi mozna normalnie porozmawiac ale jak tu byc z taka dziwka na stale? Jestescie glupie jak but czego dajecie dowod na takich forach gdzie zalicie sie i oczekujecie ze ktos za was podejmie decyzje, w miedzy czasie jestescie robionew chuja i w kolo wojtek, az do nastepnego frajera. A normalni faceci z zasadami i kregoslupem moralnym maja przejebane bo kazdy po nich jezdzi jak po lysej kobyle. I bardzo dobrze skoro tak traktujecie dobrych facetow to ciepcie sobie z kutasami przaeceiez SEKS jest NAJWAZNIEJSZY! Mi tam wcale was nie jest zal. Dopinguje tylko tych kutasow, zeby byli jeszcze lepsi w swoim kurestwie i robili was jak chu.

Gość jakIs
Zaklamane pindy kotre mowia o milosci i uczuciu a patrza tylko kto ma ile w portfelu i jak duzego chooja...