Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katażżyna....

już nie daje rady z tą milością, chce to zakończyć

Polecane posty

Gość katażżyna....

nie jesteśmy razem a ja ciagle o nim myślę, ciąle tęsknie iskrzylo miedzy nami ale on się wycofał, a ja od ponad roku nie moę ułożyć życia z kimś innym, bo.....kazdy jest gorszy proszę poradźcie mi, co mam robić jak zapomniec?

Gość nie ma sposobu
by tak sobie zapomniec o facecie... ja tez tak mialam i mam do tej pory zaden mu nie dorównuje

Gość mam identycznie
Mam identycznie, pol roku temu pewien pan zadecydowal ze musimy pojsc w swoje strony.Iskrzylo miedzy nami porzadnie , facet idealny jak dla mnie,jednak cos sie stalo.Wiem ze na bank zadna kobieta sie nie pojawila, podejrzewam ze najwidoczniej cos mu nie pasowalo i grzecznie sie rozstal. A ja nadal o nim mysle,porazka

Gość katażżyna....
nie ma sposobu----jak długo to trwa u Ciebie?

Gość Errika
tez tak mam, od roku i boje się że to sie z mojej strony nie skończy;/...

Gość katażżyna....
boje się, ze przez to nie ułoże sobie zycia a nie wyobrażam sobie, zebym była z mężczyzną który nie do konca mi odpowiada, musi być TYM...

Gość katażżyna....
jakoś teraz tab bardzo za nim tęsknię, nie wytrzymuję już... chcialabym się przytulic, usłyszeć jeo glos..... ciężko mi, na prawde ciezko:(

Gość mam identycznie
no u mnie to porazka bo czekalam na niego 7 lat...przez 7 lat same przeboje z facetami kretaczami a on pojawil sie jak lekarstwo na cale zlo a wczesniej klamstwa, zdrady, zle wybory zyciowe ...tyle dobrego mi dal od siebie podczas 4 miesicy spotkan ze nie moge o nim zapomniec

Gość rambo 2012
mam identycznie ....tyt chyba byłaś ze mną ...tylko dlaczego mnie rzuciłaś?

A mnie się wydaje, że nie ma na to jednej recepty. Tak w życiu bywa i masz na to dowody, że i innych to samo spotyka. Ja też się mogę pod tym podpisać, bo właśnie rok mija...czasem myśli smutne dopadają. Ale staram się je rozgonić, że nie można być z kimś kto mnie nie kocha! Nikogo na siłę do siebie nie przywiążesz! Cóż po tych wszystkich \"ochach\" i \"achach\" czy łezkach w poduszkę przelanych? Pragniesz kogoś, kto Ciebie nie chce. I wyjdź od tego. Zapragnij szczęścia dzielenia się miłością z kimś, kto Cię pokocha ze wzajemnością:) W zasadzie jest chyba jednak na to rada...zakochać się w kimś innym ;)