Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z takim zrobic

Namolny facet

Polecane posty

Gość co z takim zrobic

Calkiem niedawno zakonczyla sie moja dosyc krotka znajomosc z pewnym facetem, na ktorym bardzo mi zalezalo. Niestety on wybral tak nie inaczej i nasze drogi sie rozeszly w przyjazni. Nie jest mi latwo niestety ale musze sie z tym jakos przeciez pogodzic. Minely 2 mieaiace i pojawill sie namolny adorator. Na poczatku myslalam, ze super facet.Inteligentny, fajnie nam sie gadalo. Ok nie byl w moim typie jako przyszly ewentualny partner ale pomyslalam sobie, ze przeciez warto poznawac ludzi, wyjsc z kims na kawe, posmiac sie a nie ciagle gapic sie w sciane i ryczec za kims kto nie odzwajemnil uczuc. Zauwazylam jednak, ze on zaczyna mnie traktowac inaczej niz kolezanke. Najpierw smsy od niego dzien w dzien mnie nie denerwowaly a nawet bylo to mile ale z czasem zauwazylam, ze on jest uzalezniony od rozmow ze mna na skype, smy i strasznie sie niecierpliwi kiedy przez kilka godzin nie odpisuje. Powiedzialm mu cala prawde, ze traktowalam go jako kolege,ze widze ze on inaczej do tego podchodzi a on teraz codziennie prosi mnie abym nie zrywala kontaktu, ze bedzie czekal, ze mu zalezy na znajomosci ze mna. Stalo sie to zalosne. Najpierw powiedzial,ze uszanuje moja decyzje i poczeka az sie odezwe...teraz nie wytrzymal i znowu pisze abym dala mu szanse na kontakt. Numeru nie zmienie bo pol roku temu zmienialam i to nie ma sensu.Dostal jakiejs obsesji facet a ze ja taka wieczna samarytanka to mi go zal:(

Gość samarytanin99996699
to po co dawałaś mu nadzieję...normalnie kobieta chyba się cieszy kiedy facet ją adoruje

Gość a powiedz no
jak on ma na imie, bo strasznie mi to cos przypomina. no i skad jestescie.

Moja rada: nie odzywaj się do niego. Nie odpisuj, nie proś, nie wyjaśniaj! Kompletnie! Moja przyjaciółka ma dokładnie takiego samego adoratora! Czasem do mnie napisze gamoń i o nią wypytuje. Ja go olewam! W końcu mu się znudzi, kiedy zobaczy, że kompletnie na to nie reagujesz. Tylko zasada: zero kontaktu! Powinno się udać :)