Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyzio00

ilu miałes/miałaś partnerów sexualnych??

Polecane posty

Wiara tak ale ... szef powiedzial ze sie sprawdzilam i ze podpisze ze mna umowe na 6 miesiecy , no nie teraz chyba jakos w przyszlym miechu , podpisze ja a potem mi sie odroci i powiem : dobra spierdalam do uk , cial . Nie wiem... jestem za uczciwa aby zrobic szefa w chuja , w końcu mnie sie pytal co robie po obronie i czy bede gdzies wyjezdzala . Tropcia - skad ja to znam :O Jak ktos prosi zawsze pomagam albo sama z siebie a potem dostaje po dupie . Chyba trzeba zmądrzeć i dac siana z tym :O

Powinnam isc juz spac , jutro mam na 8.00 a zeby zdazyc , jako tako isc jak ludz musze wstac o 6.00 ale jak mam isc jak sie nie chce? :O

W takim razie zostań i daj se z nim spokój. 🖐️ Idź se do klubu czy gdzies i poznaj jakiegoś faceta i po problemie. 🖐️ Nie potrafię Wam normalnym pomóc. :D:classic_cool:🖐️

Nie no nie jest zle Wiara . Tak kazdy mi mowi , zebym palanta olala , zostala tutaj robila mgr i kogos poznala . Tyleze latwo mowic gorzej zrobic , zeby kogos poznac musze tamtego zapomniec ale jakos na to sie nie zapowiada . A najgorsze jest to ze zdaje sobie sprawe z tego ze Ł to takie lelum polelum , bo prawdziwy facet tak sie nie zachowuje a ja mimo wszytsko za Nim tesknie . JEstem benadziejna , przegralam zycie :O

Nie da się ukryć i to z kredensem. :classic_cool:🖐️ Jak zaczniesz się bawic to automatycznie przestaniesz myślec o nim. Zresztą nie wiem, jak to u Was działa. :P🖐️ Ty sama się nakręcasz i nie pomagasz sobie. 🖐️

Wiara Ty to umiesz poprawic humor, naprawde :O A jak niby sie nakrecam? tym ze mysle o Nim? byc moze tak ale jak mam przestac kiedy nie potrafie ? Non stop tego nie robie ale czasem sie zdarza .

Tobie to tylko jedno w glowie :P Wstydz sie :P Nie no o tym tez , a zebys wiedzial ,w końcu jestem normalna dziewczyna (chyba :O )

Ale mi nie o to chodzi, żebyś pisała o swoich fantazjach. :D Po prostu chciałem wiedziec w jakim kontekscie o nim mysli, zeby dostosować terapię. :classic_cool:🖐️ Chodziło mi o to czy myślisz o nim w kategorii związku na przyszłość i tak to sobie wyobrażasz. 🖐️ Nie miałem na myśli seksu. 🖐️ Jakie myśli dominują? 🖐️

Wstyd sie przyznac ale rzeczywiscie mysle o Nim w kontekscie normalnego zwiazku , że to facet na cale zycie , ma swoje wady ale tez i zalety ktore uwielbiam . Nie jest to facet ktory lubi przeleciec laske na boku a jakby chcial mnie zdradzic to z jego tempem dobierania sie do laski to szybciej bym sie dowiedziala ze cos kreci niz by On sie do jakiejs dobral hahaha . Zreszta co ja tutaj pisze o zdradzie : jestem Jego bardziej pewna niz sama siebie , chyba z NAs dwojga ja bym zdradzila a nie On :P A tak poza tym , czasem wieczorem przed snem , przypominam sobie jak sie usmiechal , tak dziwnie slodko patrzyl , jak calowal , jak sie przy Nim czulam itd Jestem beznadziejna :O

Wniosek jest oczywistu, Twoja miłośc do niego to tak naprawdę lęk przed odrzuceniem/zranieniem ze strony facetów, którzy są w Twoim typie. 🖐️ Pociąga Cię właśnie ta jego ciapowatość i świadomośc, że Cię nie zrani, a jednocześnie dzięki trwaniu w przeświadczeniu o uczuciu do niego zamykasz się na pozostałych facetów, dzieki czemu podświadomie chronisz siebie przed zranieniem. 🖐️ Leczenie. W pierwszej kolejności musisz podnieśc swoją samoocenę i stać się atrakcyjna fizycznie i całościowo w swoich oczach. Oczywiście pomocne mogą być tez opinie facetów na Twój temat. 🖐️ Mając to na uwadze jedynym rozsądnym wyjściem jest wybór nauki zamiast wyjazdu, bowiem jezeli przerwiesz naukę to Twoja samoocena się jeszcze obniży. 🖐️ Wspiąłem się na wyżyny psychologii, doceń to. :P:classic_cool:🖐️

hehe doceniam Wiara oj doceniam :D :P Ale to ze zdrada to taka mala dygresja byla , chcialam raczej podkreslic to ze jest ciapa a nie ze tego sie obawiam , wiem ze cicha woda brzegi rwie i z chlopami to nic nigdy nie wiadomo :O On mi sie podoba nawet fizycznie tj tak niby mam swoj jakis tam ideal faceta ale jakos nigdy w owym ideale sie nie zakochalam , zawsze wybieralam jakis takich...hmmm... nie w moim guscie jezeli chodzi o fizycznosc :O A czy mnie pociaga? no wiesz...juz pisalam nigdy w zyciu tak sie nie podmiecilam przy zadnym facecie jak przy Nim , a tylko mnie calowal wiec czyli pociagac musi :) A czy Jego ciapowatosc mnie podmieca? no bez przesaaady... az takim ciapolkiem to On nie jest , jest poprostu cichy , spokojny , niesmialy , malomowny itd. ale to mnie wlasnie w Nim ujęło , wole takiego niz rozrywkowego , rozwydrzonego gbura :) Zreszta nie wiem nic juz , wiem tylko jedno ze za Nim tesknie :( Tylko sie nie smiej , czasem leze w lozku przytulam misia i wyobrazam sobie ze On lezy kolo mnie a nie pluszowy miś.:( Jestem żałosna :O

A co do niskiej samooceny , to czy ja wiem... za seks bombe i super atrakcyjna sie nie uwazam ale mysle ze nie jest tak tragicznie , idac na ulicy faceci sie ogladaja za mna , zaczepiaja itd , no wiadomo ze nie kazdy ale jest duzo takich przypadkow a to wiadomo ze mile łechce moja proznosc :)

"Tylko sie nie smiej , czasem leze w lozku przytulam misia i wyobrazam sobie ze On lezy kolo mnie a nie pluszowy miś. Jestem żałosna " Tak chyba kazda robi, a przynajmniej większość tyle że do poduszki. :classic_cool:🖐️ No i jeszcze prawiczki ale one do wału z kołdry. :classic_cool:🖐️ Bez przesady w takiej sytuacji to prawie kazdy jest załosny oprócz tych, którzy są w związkach i kilku innych dziwadeł. 🖐️ "A co do niskiej samooceny , to czy ja wiem... za seks bombe i super atrakcyjna sie nie uwazam ale mysle ze nie jest tak tragicznie , idac na ulicy faceci sie ogladaja za mna , zaczepiaja itd , no wiadomo ze nie kazdy ale jest duzo takich przypadkow a to wiadomo ze mile łechce moja proznosc " Świadoma ocena często może się różnic od podświadomej. To tak jak z tym kolesiem, swiadomie wiesz, że jest taki i owaki ale mimo to podświadomośc mówi co innego. 🖐️

"Tak chyba kazda robi, a przynajmniej większość tyle że do poduszki. No i jeszcze prawiczki ale one do wału z kołdry. Bez przesady w takiej sytuacji to prawie kazdy jest załosny oprócz tych, którzy są w związkach i kilku innych dziwadeł." innych dziwadel-buahaha padlam ze smiechu :D a tak juz serio , moze masz i racje ale jeszzce robie kilka rzeczy do ktorych nawet tutaj na forum sie nie przyznam :( "Świadoma ocena często może się różnic od podświadomej. To tak jak z tym kolesiem, swiadomie wiesz, że jest taki i owaki ale mimo to podświadomośc mówi co innego. " Oj dlaczego wszytscy mi wmawiaja ze tak naprawde ja go nie kocham a tak mi sie tylko wydaje , bo co? nie jest moim idealem? od zawsze wychodzilam z zalozenia ze jedni sa do patrzenia a drudzy do kochania . Jakby kazdy zakochiwal sie tylko w swoich idealach to nie byloby tylu malzenst i par . Jakby nie nie odpowiadal pod wzgl fizycznym jak i charakteru to bym za nim tak nie beczala . Owszem Banderasem nie jest alei tak mi sie podoba nooo... :(

"a tak juz serio , moze masz i racje ale jeszzce robie kilka rzeczy do ktorych nawet tutaj na forum sie nie przyznam " Z trudem powstrzymam swoją ciekawość i się nie zapytam. :o A tak mnie korci. 😭🖐️ Wmawiają Ci pewnie dlatego, że juz minęło tyle czasu, a Wy się nawet dobrze nie znacie. :P🖐️ Zresztą z biologicznego punktu widzenia to nie ma sensu, jestescie oddaleni od siebie o sporo km, więc nie może oczarować Cię swoimi feromonami. 🖐️ Myślisz, że czemu związki na odległośc się rozpadają? 🖐️ Zatem wniosek jest taki, że musi być inna przyczyna czemu dalej o nim myślisz. 🖐️ Zresztą skoro tyle osób Ci to mówi, to może jednak coś w tym jest? :P🖐️ Łeb mnie boli masakrycznie. 😭🖐️

Gość obiekty moich uczuc sa ulotne
dlatego 0 w wieku 30 l.Moze kiedys to sie zmieni

Jestes gorszy niz baba , wscibski bardziej niz ja :P Co do tych km to wiem... dlatego chcialam leciec ale sama juz nie wiem... moze cos w tym jest skoro nie widzac Jego tyle miesiecy nadal o Nim mysle? Co do znajomych to Oni zawsze tacy byli... jak kolezanka ryczala za jakims frajerem to ja pocieszalam a On mi odrazu ze wymyslam i ze mi sie tylko wydaje ze cos do Niego czuje wiec ich slowa nie sa obiektywne , zreszta nie znaja Jego wiec nie wiedza jaki jest . Wes tabletke , moze przejdzie :P Mnie tez boli łeb , oczy tez a na dodatek spac mi sie nie chce , nie wiem jak jutro wstane , chyba mama kijem bedzie mnie podnosic :O

Faktycznie prawcziki leża na samym dnie hierarchii społecznej. :P🖐️ "Co do tych km to wiem... dlatego chcialam leciec ale sama juz nie wiem... moze cos w tym jest skoro nie widzac Jego tyle miesiecy nadal o Nim mysle? Co do znajomych to Oni zawsze tacy byli... jak kolezanka ryczala za jakims frajerem to ja pocieszalam a On mi odrazu ze wymyslam i ze mi sie tylko wydaje ze cos do Niego czuje wiec ich slowa nie sa obiektywne , zreszta nie znaja Jego wiec nie wiedza jaki jest ." Ja tam bym nigd z powodu kobiety nie zaniedbywał swojej edukacji, a tym bardziej nie leciałbym taki kawał drogi. :o🖐️ Chciałem wysunąc kolejna teorię ale chyba nie będę już Ci psychologował. :P🖐️ Tabletki na mnie nie działają. :o🖐️ Nigdy żadna nie zmniekszyła bólu. 🖐️ To lepiej chyba żebyś już nie szła spać. 🖐️

"Faktycznie prawcziki leża na samym dnie hierarchii społecznej." Nie przesadzaj :P "Ja tam bym nigd z powodu kobiety nie zaniedbywał swojej edukacji, a tym bardziej nie leciałbym taki kawał drogi." Nigdy nie zakochales sie na zaboj dlatego tak piszesz :) "Chciałem wysunąc kolejna teorię ale chyba nie będę już Ci psychologował." Jestem otwarta na wszelka sugestie , nie mam innego wyjscia jak tylko wmowic sobie " to nie milosc to tylko zludzenie" :O "Tabletki na mnie nie działają . Nigdy żadna nie zmniekszyła bólu." Dziwne :O "To lepiej chyba żebyś już nie szła spać." Musze isc spac , bede miala czerwone ślepka i wory :O Dlatego powoli sie juz żegnam , poloze sie , misia prarzytule i moze zasne a jak nie zasne to bede sie katowala swoimi myslami :O Dzieki za rozmowe i zycze kosmatych ;) 🌼

Gość gyhkhku
złudzenia są sto razy lepsze od rzeczywistości 🖐️

Gość tamarka lkl
27l, 5