Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaarrrkol

pierwszy raz......

Polecane posty

Gość polaaarrrkol

w ten weekend chcę przeżyć swój pierwszy seks ze swoim facetem:) i tak się zastanawiam czy wy dziewczyny robiłyście loda swoim facetom przy pierwszym razie i czy oni wam robili minetke??

Gość kapusta nie wymiękaj
tak tylko zachowują się dziwki i ja dziwkarz

a jakie to ma znaczenie kto co komu kiedy robił? ważne co Ty chcesz i Twój facet. Jeśli chcesz seks oralny to czemu nie ?

nie zastanawiaj sie czy mu zroic loda czy nie tylko daj sie poniesc chwili

Gość polaaarrrkol
łatwo powiedzieć że by się nie zastanawiać :) ja uważam że chyba za szybko tak przy pierwszym razie..ale jeśli on mi zrobi dobrze języczkiem to powinien być rewanż że tak to nazwę oczywiście nie musi być i jeśli bym nie chciała to by się nic nie stało..ale to normalne że się zastanawiam jak to będzie :D

Gość polaaarrrkol

Gość kapusta nie wymiękaj
rób jak czujesz resztę potem zrozumiesz .

Gość dsds
jak dla mnie to robienie loda to już większa bliskość, ja swojemu zrobiłam loda chyba dopiero rok później jak zaczeliśmy się bzykać, on wcześniej robił mi dobrze języczkiem, ale ja nie miałam ochoty i nie uważałam że muszę mu sie zrewanżować, jak tak będziesz mysleć to wasz seks będzie wyglądał coś za coś

Gość dsds
a tak wogule jk można ze stałym chłopakiem planować pierwszy raz a nie chodzi tu o coś spontanicznego

Gość nie ucz innych co i kiedy mają
robić , skoro go określa jako chłopaka to zapewne spotkali się więcej niż dwa razy.

Gość polaaarrrkol
wiadomo że jeśli jest ta spontaniczność i poziom podniecenia to różne rzeczy mogą się stać ale nie jestem przekonana do końca do loda znaczy oczywiście będę go robić ale wtey kiedy będę gotowa bo właśnie dla mnie to już też taka większa bliskość

Gość nie ucz innych co i kiedy mają
rób jak czujesz nie analizuj jedyne co planuj to zabezpieczenie ...a reszta przyjdzie sama .

Gość gdgsd
to nigdy nie było wkładania paluszków i lizanka bez seksu?

Gość polaaarrrkol
tak antykoncepcja już zaplanowana :) to popierwsze :) było dotykanie piersi to wiadomo że takie dotykanie pośladków ale nic nigdy dalej nie było ..

Gość gdgsd
to może najpierw skup się tylko na lodziku, a o seksie na razie nie myśl, może akurat sie pojawi ;)

Gość polaaarrrkol
no właśnie ja mam takie myślenie że najpierw seks a później urozmaicenia typu lodzik :) ... nie wiem czemu ale jakoś tak :)

Gość gdgsd
polecam odwrotnie ;) po seksie w ciągu 20sekund jego penis opadnie :P

Gość polaaarrrkol
tak to wiem..tylko mi chodzi że podczas tam któregoś stosunku wprowadzić lodzika a nie odrazu :)

Gość gdgsd
w łóżku nigdy nie jest tak jak sobie zaplanujesz :D

Gość polaaarrrkol
i to chyba jest najtrafniejsze podsumowanie tematu :D

Gość Akyszka_
nie zatanawiaj sie....niech jest spontanicznie. My planowalismy jakis domek, nastrój..a wyszło całkiem spontanicznie całkiem i gdzie indziej i było....cudownie. Lepiej niz kiedykolwiek marzyłam...bo z nim:*

Gość Akyszka_
polaaarrrkol tez miałam takie myslenie..ale wyszło na odwrót i nie załuje

Ja uwazam ze to nie jest zbyt dobry pomysł. Jestes bardzo młoda to twoj pierwszy raz i uwazam ze powinniscie sie skupic na nim. Poza tym jezeli twoj facet jest prawiczkiem jak zaczniesz mu robic loda moze juz nie dojsc do penetracji, jezeli wiesz co mam na mysli:) Czy bedziesz czula sie komfortowo majac jego głowe miedzy swoimi nogami nie uprawiawszy z nim jeszcze nigdy seksu? Jak dziewczyny wspomniały, seks oralny jest bardziej intymny. To twoj pierwszy raz mysle ze nie ma co go komplikowac:) Oczywiscie decyzja jest wasza i spontanicznosc tez sie liczy.