Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ryuzaki L.

Prosze o wpisywanie sie wszystkich dziewic

Polecane posty

To do Was śliczne panienki i do tych których mniej obdarzyła natura;]Dlaczego jesteście dziewicami i jak długo nimi chcecie zostać?:-P

Gość wfasfasf
Tu nie ma dziewic... :P

Gość asterix z trzema
do końca siata 😭 goopi temat

Gość uuuuuuuuuupppppppppppppppppppp
jestem dziewicą bo mam dopiero 16 lat a chce zostac dopoki dopoty nie poznam chłopaka z którym bedziemy sie na 100 procent kochac :P

Gość ja jestem dziewica
jestem dziewica i mam 21 lat, nie wstydze się tego :)

Gość asterix z trzema
świata* szajse:O

Gość Akyszka_
Ja też jestem dziewica:D Tzn....EKS dziewica

Gość KAśka tryska cytrna
oo mario witam !! :)) jestem dziewicą mam 17lat i pozostane nią dopoki nie poczuje,ze to ten właściwy facet :)

Gość KAśka tryska cytrna
mm bejbe :D a jak kutas niewłasciwy to co w takim wypadku mam zrobic? wypieprzyc go?

Najlepsze sa ogórki one nigdy nie zawodzą z tego co wiem i mozna sobie rozmiar wybrać:-D ojoj a ja myslałem,że tu odnajde moja dziewice i myślałem tez że to będze " Z kazdym Dniem" ehhh:(:(

Gość daisy88
mam 21 lat i jestem dziewicą w sensie psychicznym... mój były niby przebił mi błonę, ale nie wszedł dalej bo za bardzo mnie bolało... potem długo nie mieliśmy okazji a potem się rozstalismy...to dopiero dziwny przypadek nie prawda? No i niestety nie jest mi z tym faktem dobrze, bo tak do końca to nie jestem w stanie stwierdzić czy jestem dziewicą czy nie :( i nie jest to żadna prowokacja, serio tak jest .... Chciałabym to zmienić, ale seks wiąże z uczuciem więc nie zrobię tego z pierwszym lepszym :/ możecie się już ze mnie śmiać

Gość mala mi z muminkow
mam 20+ lat, ciagle dziewicaa, spotykam sie z chlopakiem ktory na poczatku bardzo chcial, a ja sie balam, teraz ja chce a jemu juz przeszlo :S i chuuuui!

Daisy ja tam sie z Ciebie nie smieje tylko Ci współczuje:(Ale uwazam że sex wcale nie wiaże sie z uczuciem to czyste pozadanie mamy to od zwierzat i tak juz jest;] Z każdym dniem nie bądz taka oschła jestem Twoim wielbicielem od dawna...Obserwuje Cie;-)

Gość KAśka tryska cytrna
nie musiałes tego"ROZ" pisac wielkimi literami ,nie mam wady wzroku :) jak jestes takim wróżbitą to moze wiesz jeszcze jakie będzie nosił imię mój wybranek?:D

Gość daisy88
uwierz mi byłam dość blisko i nie wyobrażam sobie dzielić tego z osobą do której nic nie czuje... nigdy nie mówie nigdy ale na dzień dzisiejszy tak właśnie jest i w sumie dobrze mi z tym.. a co do tego mojego dziewictwa to rzeczywiście nietypowa sytuacja no ale cóż... szczególnie ze miałam mały przedsmak i starsznie brakuje mi pieszczot, wydaje mi się, że seksu też... a co do obserwowania mnie to szczeże mówiąc nie wydaje mi się, gdyż nie bywam tu zbyt często a juz na pewno się nie udzielam :)

Gość papryka3456
ja mam 20 lat i jestem dziewica , nie znalazłam jeszcze odpowiedniego partnera...

Gość KAśka tryska cytrna
czemu nie na P :D zawiodłam sie.. ja nie chce zadnego Miłosza czy też Mateusza :(((( ale moze miec na imie Michał :D:D całkiem całkiem

Gość Akyszka_
I bardzo dobrze:) Czekajcie na miłość. Ja czekałam...własciwie nawet nie długo(18l) ale dzis bardzo ciesze sie z tego ze to byl nasz wspolny pierwszy raz.

Daisy i sie lepiej nie udzielaj bo tu szkoda na serio gadac o tak bardzo waznych uczuciach czy tez innych sprawach tu kazdy ma kazdego w dupie i na siłe próbuje byc miły;P:-) Mam nadzieje,że masz pare dobych znajomych i dzielisz sie z nimi o swoich uczuciach:)A facet odpowiedni sie kiedys znajdzie;] Z każdym dniem tylkoo Ty mi sie śnisz mrrr

Gość gedvsefwef
daisy bo pozniej to trzeba bedzie dlutem przebijac:P

Gość KAśka tryska cytrna
mario chyba nie mówiles o sobie :D ty sie brzydzisz polskich ,tępych kobiet :D

Gość Akyszka_
daisy88 nie jestes dziewica. Ryuzaki L. Tak, seks to pożadanie, namiętność, perwersje, coś niesamowiscie ekscytującego i przyjemnego. Aczkolwiek...choćby taki oral....penis sam w sobie za piekny nie jest, sperma smakiem czekolady nie przypomina...ale jednak to robimy kiedy kochamy faceta (nie biore pod uwage dupodajek). Nie jest to dla nas jakies upokarzajace, obrzydzajace ani nic w tym stylu. Twoim tokiem rozumowania wiecej tej namietnosci i pożadania moze być miedzy osobami które cos do siebie jednak czują niż obcymi ;)

Gość KAśka tryska cytrna
ee tam każdy :) jaja sobie robią jak zwykle wiadomo internet,druga strona.. aa wszyscy pisza,ze jak ktos przebywa na tym forum to jest nienormalny,ja w pełni czuje sie normalna :D ale nad Tobą mario to bym sie zastanowila:D

Gość daisy88
brawo podszywie... kto tego nie przeżył nie potrafi sobie wyobrazić jak to wyglądało z resztą napisałam" w sensie psychicznym" , bo zdaje sobie sprawę, że technicznie już nią nie jestem... do Ryuzaki L. : Tak moje przyjaciółki wiedzą jaka jest sytuacja, teraz się z tego śmieję, ale serio brakuje mi tych spraw... więc skoro uważasz, że to miejsce nie warte jest mówienia o problemach to czemu sam sie tu udzielasz?? Ja czasem mam ochotę przedstawić swój problem do obiektywnej oceny, a czasem poczytać co ciekawego inni napiszą...

Gość KAśka tryska cytrna
a czemu mialby do mnie klnąć? z tego co zauwazylam klnie to ludzi którzy faktycznie wykazują sie niskim poziomem intelektualnym zakładając tematy typu: czy moje nogi nie są zbyt grube? :O ..to sie nie dziwie..