Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UnaMujer

ILE SZANS DAĆ MOŻNA MĘŻCZYŹNIE

Polecane posty

Ostatnio się dowiedziałam że podwióżł swoją eks. Szkoda że dowiedzialam się o tym po dwóch miesiącach przez przypdaek. Przyznał się że zdradził mnie w myślach *(po co mi o tym mówi) Ile takich głupich kłamstw mogę przebaczyć?

Gość niedlugo sie okaze
poprzebijaj mu opony:D zasluzyl sobie ciul jeden:D

dobry pomysł : ) szkoda tylko że on mówi że zapomniał mi powiedzieć co to wielkiego prawda?

Gość niedlugo sie okaze
kiedy chodzi o niewygodne tematy, facetow dotyka totalna amnezja. nic nie poradzisz

czy jeżeli to nie pierwsza sytuacja że on coś utaja czy warto byc z kim takim w zwiazku? czy warto wybaczać po 50 razy w tygodniu i patrzec na jego fałszywe łzy

Gość siedem...

Gość odpowiedź
Dałabym dwie szanse : 1 - dostosowanie się 2 - wypierdala

ale czy to normalnie że niby nie robi nic złego ale nie mówi mi tego . Tak jakby nie wiem bał się mnie albo robił coś mega nieporawnego. Nie wiem sama może taki chartker

Gość dałaś jedną

Gość Jedną. Jest takie powiedzenie
"raz Cię oszukał, niech się wstydzi. Drugi raz - Ty się wstydź"

Gość niedlugo sie okaze
to zalezy jak bardzo Ci na nim zalezy nie takie rzeczy kobiety wybaczaja, zakladajac klapki na oczy

wcześniej już dałam z 4. Obiecywał poprawe i troche sie poprawił. Ale ja sama nie wiem może coś złego jest we mnie może ja jestem zbyt wybuchowa i dlatego on nie mowi mi prawdy

Gość wtorkowy poranek
czyli dalej mysli o swojej ex ty jestes plasterkiem,ostoją- ja bym podziękowała za zanjomość.

Nie przesadzaj z tym mówieniem wszystkiego. Może ma raporty pisać z każdego kroku. A poza tym, to on niektórych rzeczy nie powinien robić wcale, ale tobie jak widać najbardziej przeszkadza to, że Ci nie mówi. Dziwna jesteś.

Gość niedlugo sie okaze
mowia, ze chlopa trzeba sobie wychowac, a to juz sprawa Twoich checi i cierpliwosci

dobrze ale jakby sie pzyznał to bym wiedziała że załuję. Pozatym ja jestem szczera i wierna wobec niego. A on jest tak o mnie zazdrosny to tego stopnia że wydaje mi sie ze ma duzo na sumieniu .taki dziwny typ. Potem mówił ze nie wie co go podkusilo zeby go podiwezc. Ja też nie wiem ale coś mnie kusi żeby sie nie meczyc z kolejnym smieciem ;/

z drugiej storny troche mi go żal zostawić bo jego ojeciec to alkoholik i teraz zaczał znów pić bede sie czula zle jak go zostawie.

przesłuchując i puszczając płazem przyzwyczajasz go, że może Cię olewać i oszukiwać, bo i tak ujdzie mu to płazem. Z facetami trzeba stawiać sprawę ostro i robić to, co się powiedziało. Albo nie rozstrząsaĆ WCALE, TYLKO PRZETRAWIĆ W SOBIE i podjąć właściwą (czyli dobrą dla siebiie( decyzję.

Gość jezeli w myslach zdradzil
to z kad wiesz czy normalnie cie nie zdradzil jezeli zaczol swoja ex podwozic do domu to z kad mozesz byc pewna ze do czegos wiecej nie dochodzi:(

i chyba tak zrobie bo mi sie wydawało ze jestem histeryczka i obzdurałam sobie że on jest zły. ale chyba z innego punktu widzenia mam również racje

Gość jezeli w myslach zdradzil
wiesz ja nie chce cie buntowac ale jezeli chlopak jest z toba to poco wozi swoja ex no cos w tym musi byc ja bym na to nie pozwolila albo ty albo ona proste

Mam podobnie . Mój cały czas ma głupie żarty staram sie to olewać ale czasami nie moge wytrzymać. Wiem że jestem zaborcza ale staram się z tym walczyć . tylko daj mu palec a on weżmie całą ręke . Przez takie jazdy trace zaufanie do niego a zależy mi na nim bardzo.

Gość żyj i daj żyć innym
Eks. dziewczyna może być jakimś tam problemem bo już raz byli ale co ważniejsze rozstali się . A obce babki , jak wiadomo kobieta to nie pies na byle gwizd nie poleci.

Czy ja dobrze widzę...? Podwiózł byłą i o to jest zadyma??? Fakt, toż to zbrodnia :o Siostro, kaftan!!

Gość JEDNĄ JEDYNĄ
Jedną, jedyną szansę można dać. Więcej nie warto.