Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanieee mam

Włosy farbowanie. Jaką farbę kupić?

Polecane posty

Gość takie pytanieee mam

Farbowałam włosy u fryzjera na taki odcień http://www.voila.pl/122/bbkhm/?1 Już mam odrosty i chciałabym kupić taka farbę tylko nie wiem jaki to kolor? Znacie taką farbę?

Gość takie pytanieee mam

Gość po co pytasz na forum
zadajesz głupie pytania, skoro masz lustro i widzisz jaki masz kolor na głowie to chyba potrafisz w drogerii znaleźć opakowanie farby która ma ten sam kolor.... no chyba że to przerasta Twoją inteligencję

Gość takie pytanieee mam
Nie każda farba wychodzi tak samo :o Już raz kupiłam z Safiry bardzo podobny kolor i wyszedł mi czerwony :o Nie mam teraz kasy na fryzjera dlatego pytam, od tego jest chyba forum nie? :o Może któraś z dziewczyn akurat farbuje włosy na podobny kolor?

no ale pomogę Ci szukaj farb z wyrazem "kasztan" w opisie odcienia polecam farby Nutrisse i Loreala, te są w miarę łatwe w stosowaniu (mają aplikator w którym mieszasz mleczko utleniajace z farbą) i nie niszczą włosów jak tanizny typu Marion, Palette czy Joanna

Gość takie pytanieee mam
tak poza tym czepiacie się kogoś kto zadaje zupelnie normalne pytania a ci co pytają o kupie czy lodach to sa ok? :o

Gość takie pytanieee mam
dziękuję Ci. Czy farby tego typu są dostępne w rossmanie? bo mieszkam na "zadupiu" i z drogerii to tylko rossman ma do wyboru

kolory wychodzą w zależności od koloru wyjściowego to chyba oczywiste że na rozjaśniane czy jasne blond włosy kolor przyjmie onaczej niż na ciemne włosy....ale to też jest zaznaczone na opakowaniu, często na opakowaniu jest zademnostrowany kolor jaki możemy się spodziewać w zależności od koloru "wyjściowego" włosów weź pierwsze lepsze opakowanie farby Nutrisse a będzie przedstawione jakiego efektu możesz sie spodziewać na jasnych, średnich i ciemnych włosach

Gość takie pytanieee mam
wtedy miałam ciemne włosy a wyszedl kolor czerwony. Oczywiście wiem, że to zależy od odcienia wlosów, dlatego szukam podobnego do tego co teraz mam żeby znowu mi nie wyszlo takie coś na głowie :p

tak w Rossmanie też są, Nutrisse są tańsze niż Loreal, obie mają aplikatory i odżywki do stosowania po farbowaniu koleżanka farbuje Excellance Loreala na odcienie rudośći, nigdy nie widziałam by miała brzydko spłowiały kolor czy zniszczone włosy jak to się zdarza przy tańszych farbach Nutrisse kosztuje ok 15- 16 zł, Loreal chyba coś koło 20-25 zł

Gość takie pytanieee mam
Dziękuję Ci za odpowiedź. Dzisiaj wybiorę się do rossmana i poszukam :) Bardzo podobają mi sie miedziane odcienie ale raczej nie wyjdą na moich włosach a z braku kasy wolę nie eksperymentować ;)

Gość takie pytanieee mam
z tej tabeli kolorów podoba mi się mahoniowy kasztan i głęboki czerwony ciemny szatyn :) Mam nadzieję że któraś z tych będzie u mnie :)