Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariowałam

chyba zwariowałam

Polecane posty

Gość chyba zwariowałam

Czy myslicie , że to chore i zwariowałam. Planujemy z mężem w wakacje zacząć starać się o dzidziusia. Ostatnio jak byliśmy na zakupach zobaczyłam przepiękny obrazek pasujacy raczej tylko do dziecinnego pokoju. Tak mi się spodobał, że go kupiłam i powiesiliśmy go w pokoju, który kiedyś będzie należal do dzidziusia. Jak przechodzę koło tego obrazka myśle sobie pierwszy zakup dla naszego szkraba. Czy to nie chore?

Gość wefwef
No u mnie właśnie od podobnych działań i myśli zaczęły się starania. Jakiś przypadek np że stałam koło kiosku z zabawkami, przypominał mi dzieciństwo i skłaniał do rozmyślań co będę dziecku kupować i jak się z nim bawić. Potem pokój urządzałam już z myślą żeby go w przyszłości przystosować dla dziecka. Drobne zakupy np książeczka dla dziecka też mi się zdarzały. No a potem zaliczyłam nie tak całkiem zaplanowaną ciążę i na całego się szukuję. :D

Gość chyba zwariowałam
oo gratuluję i życzę powodzenia:)

Gość chyba zwariowałam
no własnie faktem jest zanim zaczeliśmy myśleć o dziecku nie zdarzały mi się takie rzeczy a jeśli już coś upatrzyłam to myślałam o mojej ukochanej chrześnicy

Gość koleżankoo
ja myślę, że nie zwiarowałaś tylko nie wstrzymaj się z łóżeczkiem i takie tam:)

Gość koleżankoo
sory miało być "wstrzymaj się" a wyszło mi nie wstrzymaj się

Gość koleżankoo
.

Gość chyba zwariowałam
hehe nie no łóżeczka jeszcze nie kupię choć już gdzieś tam w głowie układam mebelki w dziecinnym pokoju:)

takie wariactwo jest bardzo pozytywne:D super, ze tak do tego podchodzisz, bo jak czytam wypowiedzi mamusiek, ktore chca kupowac rzeczy dla dziecka ale jeszcze nie moga, bo dziecko sie nie urodzilo, to az mnie krew zalewa:O ciesz sie kobieto tym stanem i zycze owocnych staran w przyszlosci:)