Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Środa

Dokończ zdanie... Kobiety i Mężczyźni zapraszam.

Polecane posty

Gość Pani Środa

Warto podzielić się swoimi upodobaniami. Może coś z tego wniesiemy do własnych związków. Lubię kiedy kobieta/mężczyzna.... Mój partner/partnerka doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy..... Moją ulubioną zabawą erotyczną jest... Nie piszmy o fantazjach, liczy się to, co zrealizowane :)

Gość to dokanczam
1. Lubię kiedy mężczyzna mysli glową a nie ciągle fiutem ! 2. Mój partner doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy....liże, kąsa, pieści moje czułe punkciki :) :) 3. Moją ulubioną zabawą erotyczną jest... ocieranie się o mego lubego do granic czerwonosci !!! / trio z zabawką :) /

jak jest nów, to żona chce do pupy. kupiłem sobie lornetkę z tego względu.

Gość Ihaaa
Lubię kiedy mężczyzna jest czuły i delikatny, a kiedy trzeba staje się stanowczy i dominujący Mój partner doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy daje mi klapsy, z pożądania szarpie za włosy, judzi się ze mną odwlekając mój orgazm. Moją ulubioną zabawą erotyczną jest gra wstępna z zasłoniętymi oczyma. Każdy dotyk, pieszczota są niespodziewane, nie widząc bodźce dotyku się wyostrzają, nieziemskie przeżycie. :)

Gość aaaAAbbbb
...

Gość Erotikon_00
Ciekawe gdyby z kobietą mezczyzna uprawiał seks tylko mysląc, to czy by taka doznała orgazmu? to apro po kiedy kobieta lubi gdy mężczyzna myśli nie fiutem

Gość farmazony
Lubię kiedy mężczyzna bierze mnie w nietypowym miejscu Mój partner doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy sie spuszcza na brzuchu Moją ulubioną zabawą erotyczną jest berek

Gość IhaaaWredna Suka
Jak erotycznie bawić się w berka? :D

Gość 5fgw
Lubię kiedy kobieta.... nie wiem, bo jestem prawiczkiem :( Moja partnerka doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy nie wiem, bo jestem prawiczkiem :( Moją ulubioną zabawą erotyczną jest nie wiem, bo... dokonczcie sobie sami :o

Gość to dokanczam
nie mialam tutaj na mysli non stop sytuacji erotycznych , proste nie ? :P

Gość IhaaaWredna Suka
Jak najbardziej zrozumiałam... :D Tyle, że ktoś miał problemy z ubraniem myśli w słowa :D

Gość farmazony
kurd on mnie goni ja go gonie a jak sie juz tak pogonimy to nam sie odechciewa wszystkiego :p:p

Lubię kiedy kobieta ... jest napalona. Moja partnerka doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy ... robi mi lodzika. Moją ulubioną zabawą erotyczną są ... rozbierane sesje fotograficzne.

Lubię kiedy mężczyzna....ładnie pachnie, potrafi być poważny, robi wszystko żeby mnie zaspokoić, nie wstydzi się czułych (ale nie obleśnych) gestów przy ludziach, jest na mnie tak napalony, że nie może wytrzymać... lubię też gdy np. po ostrym lodzie delikatnie całuje mnie po dłoniach ;) Mój partner doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy..... namiętnie całuje mnie po szyi, następnie ssie i liże sutki, a potem schodzi w dół...:)

hmm Lubie kiedy mezczyzna daje mi klapsy. Doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy ssie mi palce u dloni.. mmrr.. Moja ulubiona zabawa erotyczna jest seks na stojaco od tylu:)

Lubię kiedy kobieta... robi mi obiad Moja partnerka doprowadza mnie do granic rozkoszy gdy... robi mi obiad Moją ulubioną zabawą erotyczną jest... robienie obiadu