Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estaszia

ile kupic ciuszków na początek ijakie

Polecane posty

Gość estaszia

zastanawiam się nad zakupem dla noworodka ubraneg. Czy w smyku jest w miare tanio? czy lepiej na bazarach kupowac bądz w butikach dla dzieci? No i czy kupic na rozmiar 62 na wyrost czy na poczatek 52-56? ile tego kupic aby nie zostało w szafce. Chodzi o ten najmniejszy ile tego? czy te najmniejsze 52-56 starczy na miesiąc czy na dłużej?

Gość piciapka
Hej,wystarcza na około miesiac nie dłuzej. NAtromiast co do zakupów to proponuje internet. jest teraz wiele sklepów które oferuja ubranka dla niemowlaków. Pozole sobie wkleic link do mojego zaufanego sklepu http://www.barline.eu/ kupowałam u nich,sa to bardzo wygodne i nie drogie ubranka dla dzieci w roznym wieku.

Gość estaszia
oj w tym linku sa troszke nie na moja kieszeń ubranka.

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
moja rada nie kupuj duzo na 52-56 ja zrobilam blad dziecko mialo 58 jak sie urodzilo i cala reklamowka poszla w odstawke a ja w ogole nie pomyslalam o tym ze moze sie urodzic wieksze wiec uwazaj z kupowaniem 52-56 w razie w mozna dokupic po urodzeniu moja zaczela od rozmiaru 62

Gość anakonda35
w smyku jest drogo, poszukaj w komisach, albo na allegro, używane ubranka sa po 2-3 zł, a taki niemowlak ich nie zdąży zniszczyć kup 3 szt body z krótkim rękawem, 2 szt body z długim rękawem 3 szt śpioszków rozpinanych w kroku 2 szt pajacyków z długim rekawem tyle ci wystarczy w rozmiarze 52-56 resztę kup już w 62 i większe

Gość ja pomogę ci na.l
ale ja czytałam ze dzieci sa przewijane 8x na dzień bo ulewają. To skąd mam wziąć tyle rzeczy?

Gość estaszia
Więc wystarczy po 3 sztuki każdego z tego najmniejszego rozmiaru? a reszta juz na 62 -68 i powinno starczyc?

Gość ktos wieee
kup w pepco

Gość anakonda35
tak, małego rozmiaru po 3 szt, a reszta wieksza, kaftanik zawsze większy możesz w razie czego zalozyć

Gość ofionka11
Najlepiej w małych rozmiarach i nie drogie. Sprawdz w internecie. Moja znajoma kupowała w sklepie http://www.barline.eu/ ibardzo sobie chwaliła.

Gość sevenn
W ogóle zakupy przez internet są fajne. Byle tylko trafic porzadny sklep. Widziałam ten sklep barline- kupowalas sama tam cos?

Gość 60 i większe
Ja mam tylko kilka ciuszków do 60 Najpewniejszym rozmiarem jest 68, bo maluszek długo ponosi :D

Gość jestem w 32 tc
Ja mam kilka ciuszkow (malo, po 3 sztuki z kazdego rodzaju: body, spiszki, spodenk itd.) w rozmiarze 56, a reszte w romiarze 62. Polozna prawie od poczatku ciazy podejrzewa, ze synus urodzi sie duzy (ocenia to po wzroscie macicy), wiec stad poradzila mi, aby nie kupowac duzo ubranek na 56, bo pewnie i tak ich nie zalozymy i najlepiej zeby kupic na 62. I tak tez zrobilam. Zobaczymy jak duzy synus sie urodzi, nawyzej jak bedzie mniejszy niz sie spodziewamy to maz poleci i cos do kupi :) Moim ulubionym sklepem jest H&M. Naprawde super ciuszuki tam sa i w ogole inne niz w innych sklepach, ale kupuje tez w normalnych dzieciecych sklepach. Nie jestem osoba, ktora ma hopla na punkcie metek i firm :) Poza tym nigdy nie kupuje na aukcjach interentowych, a jesli juz cos przez internet to w sklepach int.

Gość Meggane456
Ja kupowałam na barline,wszystko w porzadku. Ceny maja dosyc niskie w porównaniu z tym ze jest to markowa odziez. A co chcesz kupic??

Gość ania mikas
Również kupowałam w sklepie kolorowemarzenia - ale tylko ciuszki MMDadak, mieli najtaniej. Nie przesadzajcie z ciuchami na początek. Pamiętajcie, że każdy z rodziny przyniesie wam wtedy na pewno ubranka.