Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikaraaaaa

Co z tymi piersiami...pomozcie please!!!

Polecane posty

Gość Panikaraaaaa

Hej Mamusie. Tydzien temu zrobilam test bo spoznial sie @, wynik pozytywny czyli ciaza:) Bardzo sie ciesze chociaz nie mialam zadnych objawow... co mnie troche martwilo bo tutaj czyta sie o bolach piersi wymiotach itd... Dzisiaj rano jak wstalam zauwazylam ze mam troche nabrzmiale piersi a brodawki sa wrazliwsze...ucieszylam sie ze nareszcie malenstwo daje o sobie znak ale juz popoludniiu te objawy zniknely wiec sie przestraszylam ze cos jednak nie tak... zrobilam test i..dwie grube krechy sa nadal. Co o tym sadzicie??? Czy ktorac z Was miala tak ze raz piersi nabrzmiewaly a potem nie itd??? Prosze pomozcie bo ja zwariuje. Na USG za wczesniej bo to poczatek 6 tyg.... Dzieki za pomoc z gory!!!

Gość Panikaraaaaa
Zadna nie chce sie wypowiedziec??? Pomozcie bo ja zwariuje...jestem w ciazy czy nie???

zrobilas dwa testy i masz watpliwosc bo sugerujesz sie bolem piersi... przeciez to smieszne jest... jedne bolą inne nie.. jedne maja mdlosci inne nie.. nie nalezy na to zwracac uwagi:O:O:O

Gość ciekawaa dziewczynaa
Każda ciąża jest inna. Niektóre kobiety nie mają żadnych objawów, inne mają znów wszystkie i nie można tego porównywać. Skoro test pokazał 2 kreski, to jesteś w ciąży. Hormony Ci teraz szaleją, więc nie martw się :)

Gość Panikaraaaaa
Dzieki kobitki, ja wiem ze ja panikuje bo to moja pierwsza ciaza...bardzo wyczekiwana. I juz bym wolala wymiotowac wszystkim co jem niz tak zadnych objawow... testy to byly trzy juz razem bo wciaz nie moge uwierzyc... na wszystkich 2 grube krechy nawet jak robilam w srodku dnia... Nic musze cierpliwie czekac, jeszcze raz dzieki za odpowiedz...

mnie w zadnej ciazy piersi nie bolaly... a mdlosci to mialam dopiero od ok 8 tc i to tez nie wymiotowalam tylko mnie mdlilo...

Gość dcbgfy
spokojnie kobietko, ciaza na bank, ja mialam usg w 5tc i juz bylo widac pecherzyk :) Poza tym zmiany w piersiach nie sa tak istotne jak test! W ciagu dnia zmienia sie poziom hormonow (dlatego np lepiej test robic rano) i moze dlatego tak jest z brodawkami. Glowa do gory!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie malenstwo, a zygota to roznica jest :o