Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamm

Faceci! Mam do Was 3 pytania

Polecane posty

Gość takatamm

1. Wolicie kobietę niską czy wysoką? 2. Podobają wam się u dziewczyn piegi? 3 Jaki styl ubierania preferujecie wśród kobiet?

Gość takatamm
up

1.) wsio ryba, ale jeżeli niska to szczupła 2.) nie 3.) klasyczny - sukienki (super do minetek), nie pokazujący za dużo, ale robiący smaka ;P

Gość takatamm
upup

Gość takatamm
up

Gość złośliwi z was ludzie
no weź z takim pytaniami, jeden woli wyższe drugi ni ższe styl ubierana dostosowany do okazji ale bez ekstrawagancji i udziwnień

Gość pegi mogą być
byle ładna była.

przejade, na podstawie 3ch pytań robić psychoanalizę, to trza niezłym być ;) Niech i ma te piegi, ale jeżeli już tą psychoanalizę robimy, to dajmy autorce maks 18 lat i prawo do nacieszenia się ankietą... :P

nie twierdzę, że nie ma z tym problemów, co więcej poszedłem o krok dalej, że wiek fizyczny również nie jest zaawansowany. Ale że w społeczeństwie jest pełno ludzi... o przeciętnym potencjale intelektualnym, to założyłem, że może mieć nawet 18 lat. Jeżeli dasz się wyrwać, to nie mam Ci nic do zarzucenia. Ale jeżeli nie, to po co mam Ci się przymilać? ;)

>no to rowniez ja sie zaliczam do tych o przecietnym potencjale intelektualnym przynajmniej nie jesteś bezkrytyczna ;) >o tym wyrwaniu to do mnie ? nie, do siebie, lubię się wyrywać, czuję się wtedy taki męski i kobiecy zarazem ;P

przejade cały świat na bizonie, no to Cię podam do Gali, że jesteś nietolerancyjna ;] a do tego mogę zmężnieć, tylko daj mi szansę i powiedz jak to zrobić!

no nie lubię, ale jeżeli polubiłbym Cię w 2/3 to by stykło, ale flirt dokończymy innym razem, bo teraz idę flirtować gdzieś indziej ;)

1. Zależy jaka uroda 2. nie koniecznie... 3. elegancko jakoś. spudniczka, koszuleczka.. oczywiście nie z jakimis pstrokatymi kolorami I po co wy obrażacie ją?

przejade cały świat na bizonie , mi wiadomo, mam Cie na celowniku :P mawronka, moga byc, masz szanse ;]

Gość bo tu sami krótkopałowcy się
wypowiadają :classic_cool:

bo tu sami krótkopałowcy się, ja do tego mam jedno jajko ;] przejade cały świat na bizonie nie chcę nic robić z Twoim mózgiem, tylko z waginą ;] no i do tego taka młoda ;) mawronka, zimna skuka? To Tobie będę musiał maila napisać, zanim się przełamiesz? eee... szkoda ;) a tymczasem papa ;)