Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnfg

czy jesli mezczyzna sie sposcil mozliwe ze mial sperme na palcu i dotknąl ...

Polecane posty

Gość fnfg

kobiete w miejsce intymne ale nie wlozyl palca czy jst mozliwe avby kobieta byla w ciazy ?

Gość teoretycznie tak
jak faktycznie miał spermę na palcu, a kobieta miała akurat dni płodne to ciąża jest możliwa jeżeli nie miała dni płodnych to prawdopodobieństwo jest mniej niż minimalne

Gość domi8
wezcie niegadajcie glupot,gdyby to bylo mozliwe to byloby przeludnienie .Wciaze nietak latwo jest zajsc

Gość trala lala la
domi8 ma racje , w ciąze nie tal łatwo zajść ,

Gość dhdh
wiecx tak okres trwal 6 dni ... dwa dnii po on to zrobil i 3 dzien tez i od tamtej pory boli mnie troche brzuch i mam sluz wydzieline czasami troche bialo - zoltawa. ... Czyli jest minimalne prawdopodobienstwo a raczej pewnosc ze NIE .. ? \ Dziekuje

Gość dwa dni po
dwa dni po okresie = pewność, że NIE ból może być spowodowany stresem, a wydzielina otarciem sluzówki albo nadkażeniem bakteryjnym jezeli chłopak nie dba za bardzo o higienę użyj żelu do hig. int. ,możesz też podmyć się tantum rosa czy Vagosanem dla bezpieczenstwa unikaj takich zabaw w czasie owulacji

Gość dgsd
ajc dziekuje :*

Gość niunieko
mam pytanie. miałam dni płodne nie dosżło do stosunku ale mój facet "włożył" i "wyciągnoł" po chwili czy jest możliwosc zebym była w ciaży?