Dzolla91 0 Napisano Maj 5, 2009 Witam drogie panie ;) Więc od początku w marcu wykryto u mnie zepół policystycznych jajników. Ogólnie przypadkowo nagle bojawił się niesamowity ból brzucha no i poszłam do lekarza. Przepisał antybiotyk i tyle. Później znów to się pwotórzylo, tym razem wylądowałam w szpitalu ale został przepisany mi yasmin i też wtedy wykryto z. policystycznych jajników. Wszysystko było ok, brzuch faktycznie bolała ale dało się wytrzymać i funkocjonować.W ostatnim tyg nie bolało mnie nic, zupełnie myslałam ze mam koszmar z głowy! Dodam, że yasmin biore od 1.04 i nagle 1.05 pojawiło się plamienie wraz z skrzepami (wziełam już połtotrej poakowania yasminu, przedtem nic takiego nie było), z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie brzuch. I to nie jets bół spowodowany torbielą, przynajmniej tak mi się wydaje bo boli mnie macica jakby spowodowany plamieniem. Może torbiel pęka, ma zaledwie 30mm. Plamię od piatku, boje się co to moze być. Mam dosyć cierpienia, cały koszmar trwa 3 miesiące i ciągle borykam się z bolami brzucha a teraz to już koszmar. Laparoskopia ? Lekarze wolą stosowac hormony ale przy takim boolu chyba bedzie to konieczne chodz sadze, że jest on spoowodany plamieniem. Jak uważacie ? Wizyte u ginekologa mam w sobote. Dodam, że byłam w szpitalu i przepisano mi distreptaze, bo w nd byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Maj 5, 2009 Prosze o jakiekolwiek odp, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 5, 2009 Ale co mamy Ci napisać? Nie jesteśmy lekarzami, idź do ginekologa. Jedyna rada w tym przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach