Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yousunrise

Ruskaja muzyka- slucha ktos??

Polecane posty

Slucha ktos wogole czerwonej muzyki? Bo potrzebuje czegos a nigdzie nie ma...:( :P

Gość tutaj poszukaj w piosenkach
wprawdzie piosenki "Szczęście" nie widziałam, ale może znajdziesz. Popatrz po prawo w tej ramce

na youtube nie ma :((( nigdzi enie ma nawet na last fm jest live a ja nie chce live tylko wersje studyjna:( Ruska dziewczynko mogla bys mi na maila wyslac :O:O:O ?

Gość niestety z czasem różnice
tu jest spis tej płytki Wykonawca: BI 2 Album: BI 2 Rok: 2000 Jakość: 320 kb/s Liczba utworów: 11 Rozmiar: 127 mb Serwer: rapidshare.com Tracklist: 01 - Полковнику никто не пишет / Pułkownikowi nikt listów nie pisze 02 - Варвара / Barbara 03 - Никто не придет / Nikt nie przyjdzie 04 - Мой друг / Mój przyjaciel 05 - И корабль плывет / I statek pływa 06 - Восток / Wschód 07 - Сердце / Serce 08 - Счастье / Szczęście 09 - Деньги на ветер / Pieniądze w błoto 10 - Медленно схожу с ума / Powoli tracę rozum 11 - Серебро / Srebro

robaczku ale tam tez jest live...:( dziewczynko moj mail stiepcia@wp.pl baardzo prosze !:(

Gość dlaczego......................
? Że zarejestrować się musisz?

już wysyłam, tylko wyślę ci raczej muzykę "na czasie", tzw ruskie disco, bo ogladam rosyjska tv i wiem co teraz tam w modzie. Nie posiadam takich bardzo europejskich plików

zarejestrowalam sie ... sciagnac juz nie moge... .. ?... no nie da rady.. Ruska dziewczynko dziekuje:) Ja sama mam laaadną kolekcje ale na komputerze 300 km ode mnie...:O:O i teraz usycham.. a ten "moj pan" mi si enie podoba.. takie "tra la la ".... to lubie zemfira -samolet ( live niestety) http://www.youtube.com/watch?v=tzBWwr7TYWU

zemfira - snieg , Nenavizhu, traffic, bi2 - polkovnik, fellini,bi 2 & brainstorm- Skolzkie ulici, splin Liniya Zhizni tak na przyklad...

a czy ktos oglądal "brat 2"z lektorem lub napisami :((((?? bo ja 3 razy po rusku .. co zrozumialam to zrozumialam ( ojciec z rosji) a co sie domyslilam to nastepnym razem okazywalo sie pomylka...